G
gkhnksn
Üye
Arkadaşlar 1 hafta önce saç derimde pul pul dökülen kaşıntılı yara gibi seboreik dermatit benzeri bir şey çıktı sonra büyüme yaptı sürekli kaşınıyor geçmiyor saçları yıkıyorum tekrar oluşuyor doktora gittim saç derisi yağlı egzaması olmuşsun dedi. Kaldığımda yoğun kepek çıkıyor konazol şampuan kullandım saç derisini çok kuruttı saçlarıda inceltti. Şişe bitince tekrar almadım. internetten biraz araştırma yaptım kötü ve kolay kolay tedavi edilemiyen bir hastalık yazmışlar bu aralar aşırı stresliyim ondan dolayı oldu galiba. Birde kolumun altında çıktı 1 tl büyüklüğünde buda sürekli kaşınıyor kaşımasam duramıyorum nasıl geçer bu illet hastalık.
Saçında bu sorun oluşan varmı egzama olanlar ne çeşit tedavi oldular? dermovate saç losyonu önerenler var nasıl kullanılır faydası olurmu. Ayrıca yüzde de çıkma olasılığı var mıdır?
Saçında bu sorun oluşan varmı egzama olanlar ne çeşit tedavi oldular? dermovate saç losyonu önerenler var nasıl kullanılır faydası olurmu. Ayrıca yüzde de çıkma olasılığı var mıdır?