Dermatop Solüsyon Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan erco
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 712
  • Cevap 1

Dermatop Solüsyon Kullananlar Yorumları

1
[B]Dermatop solüsyon kullananlar, ne işe yarar? [/B]Egzama bende kaşlarım içinde saçlarımın içinde alın bölgesinde ve çenede oluştuğu için banyo sonrası kullanılıyorum. Cildiye doktorumun bana bahsettiği egzama çene bölgesinde, göğüs bölgesinde, kaşlarda, saçlı deride meydana gelir dedi. Dermatop solüsyonu her banyo sonrası oluşan kızarıklık lekelenme yerlerine solüsyon olarak kullanıyorum. [B]Dermatop solüsyon ne işe yarar? [/B]Özellikle deride ve saçlı deride oluşan kızarıklık gitmesi yani alerji , kızarıklık giderici olarak kullanılır. Dermatop solüsyonu her banyo sonrası egzama olan yere sürüyorum , özellikle şuan bu yazıyı yazarken vucudum bana mesaj veriyor saçlı derim kaşınmaya yağlanmaya başladığını hissediyorum. İlk işim banyo yapmak olacak birazdan diyelimki banyo sonrası yüzümde çenemde kaşlarımda kellik deriz kızarıklık kırmızılık oluşan bölgeye dermatop solüsyon sürüyorum ve bir kaç gün tedavi edici işe yarıyor. Dermatop solüsyonu düzenli olarak kullanmaya devam ediyorum
1 6
1
Dermatop gibi egzama için kullanılan bu losyonları ara ara bırakılması sürekli bağışıklık kazanılmaması gerekir
E

erco

Üye
Dermatop solüsyon kullananlar, ne işe yarar? Egzama bende kaşlarım içinde saçlarımın içinde alın bölgesinde ve çenede oluştuğu için banyo sonrası kullanılıyorum. Cildiye doktorumun bana bahsettiği egzama çene bölgesinde, göğüs bölgesinde, kaşlarda, saçlı deride meydana gelir dedi. Dermatop solüsyonu her banyo sonrası oluşan kızarıklık lekelenme yerlerine solüsyon olarak kullanıyorum.
Dermatop solüsyon ne işe yarar? Özellikle deride ve saçlı deride oluşan kızarıklık gitmesi yani alerji , kızarıklık giderici olarak kullanılır.
Dermatop solüsyonu her banyo sonrası egzama olan yere sürüyorum , özellikle şuan bu yazıyı yazarken vucudum bana mesaj veriyor saçlı derim kaşınmaya yağlanmaya başladığını hissediyorum. İlk işim banyo yapmak olacak birazdan diyelimki banyo sonrası yüzümde çenemde kaşlarımda kellik deriz kızarıklık kırmızılık oluşan bölgeye dermatop solüsyon sürüyorum ve bir kaç gün tedavi edici işe yarıyor. Dermatop solüsyonu düzenli olarak kullanmaya devam ediyorum

@

@ron

Üye
Dermatop gibi egzama için kullanılan bu losyonları ara ara bırakılması sürekli bağışıklık kazanılmaması gerekir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
52
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt