Dermaroller kullananlar öncesi sonrası saç için

• Konuyu başlatan Kami
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 525
  • Cevap 2

Dermaroller kullananlar öncesi sonrası saç için

1
Saç dökülmesi için minoxil karışımlı estradiol losyon kullanıyorum emilimini artırmak için dermaroller kaç mm olmalı daha önceden 0.5 mm kullanmıştım ama titanyum iğneler derine inmediğini fark ettim bunun için yeni bir tane alcam 1.5 mm ile 2 mm arasında kaldım hangisini almam gerekiyor almak istediğim 2 mm olan. Siz olsanız hangisini alırsınız. Dermaroller kullananlar öncesi sonrası takip ettiğiniz kadarıyla fark ediyor mu?
2 6
1
Dermaroller kullandıktan sonra daha çok verim aldım losuonlar çok emilim olmuyor etken maddenin etki etmesi için kullanmak şart bence.
K

Kami

Üye
Saç dökülmesi için minoxil karışımlı estradiol losyon kullanıyorum emilimini artırmak için dermaroller kaç mm olmalı daha önceden 0.5 mm kullanmıştım ama titanyum iğneler derine inmediğini fark ettim bunun için yeni bir tane alcam 1.5 mm ile 2 mm arasında kaldım hangisini almam gerekiyor almak istediğim 2 mm olan. Siz olsanız hangisini alırsınız. Dermaroller kullananlar öncesi sonrası takip ettiğiniz kadarıyla fark ediyor mu?

R

Rulez

Üye
Uzun saçlar için 2 mm olanı olabilir ancak çok bastırmaman gerek kanatma yapabilir.

R

Ritalin

Üye
Dermaroller kullandıktan sonra daha çok verim aldım losuonlar çok emilim olmuyor etken maddenin etki etmesi için kullanmak şart bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
107

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt