Dermapen Yaptıranlar Yorumları

• Konuyu başlatan Ankaralı
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 276
  • Cevap 1

Dermapen Yaptıranlar Yorumları

1
Arkadaşlar selam saç için kullanılan losyonlar bildiğiniz üzere deri üzerinden dermal papila kök hücrelere iletimi zor oluyor. Her ne kadar DMSO katılsada istenilen etkiyi vermeyebilir. Nette araştırma yaparken dermapen uygulaması videolarını izledim. Motorlu dermapen uygulaması ile losyonun etkisini daha çok artırmak için motorlu dermapen almaya değer mi? Resimdeki cihazı almayı düşünüyorum. Dermaroller kullanıyorum memnun değilim bunu almaya niyetlendim. Önerirmisiniz saç yada cilt için dermapen yaptıranlar var mı yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim. [ATTACH type="full"]1938[/ATTACH]
1 6
1
Trendyoldaki yorumları okudum memnun kalmışlar bende düşünüyorum
A

Ankaralı

Üye
Arkadaşlar selam saç için kullanılan losyonlar bildiğiniz üzere deri üzerinden dermal papila kök hücrelere iletimi zor oluyor. Her ne kadar DMSO katılsada istenilen etkiyi vermeyebilir. Nette araştırma yaparken dermapen uygulaması videolarını izledim. Motorlu dermapen uygulaması ile losyonun etkisini daha çok artırmak için motorlu dermapen almaya değer mi? Resimdeki cihazı almayı düşünüyorum. Dermaroller kullanıyorum memnun değilim bunu almaya niyetlendim. Önerirmisiniz saç yada cilt için dermapen yaptıranlar var mı yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dermapen Yaptıranlar Yorumları.jpg

C

Chrisis

Üye
Trendyoldaki yorumları okudum memnun kalmışlar bende düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
19
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
42

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt