Dermapen iğneleri yeterince derine inmiyor mu?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 374
  • Cevap 3

Dermapen iğneleri yeterince derine inmiyor mu?

1
Yaklaşık 3 aydır dermapen ve dermaroller kullanıyorum. Fark ettiğim şey, kalemimin (DrPen A6S) silindirim kadar iyi nüfuz etmemesi. Ağır çekim bir video kaydettim ve olması gerektiği gibi ileri geri gidiyor ama nedense hiçbir şey hissetmedim. Hatta 2 mm kadar derine indim ama kanamam bile olmadı. İğneler deriye değdiğinde geri sekiyor gibi. Ancak, 1.5 mm'lik silindirle çok daha fazla kanıyordum ve silindirle, iğnelerin cildime gerçekten battığını hissettim. Aynı hisseden var mı?
3 6
1
Amaç çok derine inmesi değil mikro kanallar açması ve kan dolaşımını hızlandırması gerekiyor
O

omerkoc

Üye
Yaklaşık 3 aydır dermapen ve dermaroller kullanıyorum. Fark ettiğim şey, kalemimin (DrPen A6S) silindirim kadar iyi nüfuz etmemesi. Ağır çekim bir video kaydettim ve olması gerektiği gibi ileri geri gidiyor ama nedense hiçbir şey hissetmedim. Hatta 2 mm kadar derine indim ama kanamam bile olmadı. İğneler deriye değdiğinde geri sekiyor gibi. Ancak, 1.5 mm'lik silindirle çok daha fazla kanıyordum ve silindirle, iğnelerin cildime gerçekten battığını hissettim. Aynı hisseden var mı?

M

mustafaa

Üye
Bende de klasik dermaroller var 1mm mor olan ben ne zaman uygulasam hissediyorum acıyı

lusyus

lusyus

Üye
Bir dermaroller kullandığınızda, cilde mikro kanallar açar ve bunu deri altına çok inmeden yapar. Dermapen biraz daha hassastır içindeki iğneler deride yırtma yapmaması için için yukarı/aşağı hareketlerle kafa derisine nüfuz eder.

Ayrıca cilt bakım kaleminizi kafa derisine sıkıca tuttuğunuzdan emin olmalısınız.

S

Sloccer

Üye
Amaç çok derine inmesi değil mikro kanallar açması ve kan dolaşımını hızlandırması gerekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
25
Çevrim içi ziyaretçiler
43
Toplam ziyaretçi
68
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt