Dermapen, dermaroller, dermastamp hangisi?

• Konuyu başlatan Erdem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 228
  • Cevap 2

Dermapen, dermaroller, dermastamp hangisi?

1
Merhaba arkadaşlar, geçen sene dermaroller den çok fayda sağlamıştım bir yıldır kullandım yeni bi tane iğne aparatı alacam yenileri çıkmış dermapen ve dermastamp olduğunu gördüm bunlar saç için daha etkili olıyormuş. Forumdan konuyu açmadan önce kullanan kişilerin yorumlarını okudum, güncel olarak kullandiginiz urunler neler? Dermastamp, dermapen hangisini tavsiye edersiniz? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
2 6
1
Saçların uzunsa dermastamp kellik varsa dermaroller hepsi aynı işlevi yapıyor
E

Erdem

Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen sene dermaroller den çok fayda sağlamıştım bir yıldır kullandım yeni bi tane iğne aparatı alacam yenileri çıkmış dermapen ve dermastamp olduğunu gördüm bunlar saç için daha etkili olıyormuş. Forumdan konuyu açmadan önce kullanan kişilerin yorumlarını okudum, güncel olarak kullandiginiz urunler neler? Dermastamp, dermapen hangisini tavsiye edersiniz? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

L

Lemos

Üye
kullanıp deneyimlerini sen katacaksın artık bu konuya dostum hepside aynı etkiyi veriyor saçların uzunsa dermapen kullan

L

lastmorn

Üye
Saçların uzunsa dermastamp kellik varsa dermaroller hepsi aynı işlevi yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
19
Toplam ziyaretçi
34
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt