Decavit Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan Dilek
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 427
  • Cevap 3

Decavit Kullananlar Memnun mu?

1
Merhabalar 4 aylık doğum yapalı saçlarım felaket dökülüyor her gün avuç avuç saç topluyorum ellimi saçıma dokunmaya korkar oldum taramaya doktora sordum bu ilacı verdi iyi gelecektir diye söyledi decavit hamileyken kullanılır emziriyorum dedi doktor emin olamadı sütün tadını değiştirir mi kullandıktan sonra fark edersin dedi var mı kullananlar?
3 6
1
Hamilelikte ve sonrasında kullandım hala kullanıyorum saç dökülmem hiç olmadı
D

Dilek

Üye
Merhabalar 4 aylık doğum yapalı saçlarım felaket dökülüyor her gün avuç avuç saç topluyorum ellimi saçıma dokunmaya korkar oldum taramaya doktora sordum bu ilacı verdi iyi gelecektir diye söyledi decavit hamileyken kullanılır emziriyorum dedi doktor emin olamadı sütün tadını değiştirir mi kullandıktan sonra fark edersin dedi var mı kullananlar?

N

nihan

Üye
hamilelikte vitamin eksikliği için kullanılan bir ilaç, saç dökülmesi de vitamin eksikliğinden kaynaklı oluyor çoğunlukla, ama süte geçip geçmemesi konusunu bilemiyorum, içindeki prospektüsünü okudunuz mu?

Shady

Shady

Üye
Doğumdan sonra doktorum kullanmam için yazmıştı ve kullandım bir sorun da olmadı

W

Witch

Üye
Hamilelikte ve sonrasında kullandım hala kullanıyorum saç dökülmem hiç olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt