Davines Energizing Dökülme Önleyici Şampuan Kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan layerbox23
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 235
  • Cevap 2

Davines Energizing Dökülme Önleyici Şampuan Kullananlar var mı?

1
Arkadaşlar davines energizing şampuan kullananlar var mı forumsa alacaklar için bilgilendirme yapmak istedim öncelikle davines baya köklü ve iyi araştırma geliştirme çalışması yapan İtalyan bir şirket energizing ürününde kafein bulunuyor ve kafeinde saç için olumlu bir madde ilk başta aldığınızda kafada hafif yanma ve kaşıntı olabilir bu iyiye işaret eğer sürekli olarak kaşıntı kızarıklık devam ederse ürünü bırakın. [ATTACH type="full"]2195[/ATTACH] İyi bir piyasa araştırması yapın mümkünse yurtdıişından getirtin piyasada çakması bulunan bir ürün çakma şampuanda saç için oldukça zararlı. Eğer bir şampuana o kadar fazla veremem diyorsanız Alpecin black edition ve vichy dercos energizing tercih edebilirsiniz.
2 6
1
sebamedin saçı fazla kuruttuğunu ve serleştirdiğini bunun yanında da kepek yaptığını okumuştum bu yüzden tercih etmiyorum ben
L

layerbox23

Üye
Arkadaşlar davines energizing şampuan kullananlar var mı forumsa alacaklar için bilgilendirme yapmak istedim öncelikle davines baya köklü ve iyi araştırma geliştirme çalışması yapan İtalyan bir şirket energizing ürününde kafein bulunuyor ve kafeinde saç için olumlu bir madde ilk başta aldığınızda kafada hafif yanma ve kaşıntı olabilir bu iyiye işaret eğer sürekli olarak kaşıntı kızarıklık devam ederse ürünü bırakın.

Davines Energizing Dökülme Önleyici Şampuan Kullananlar var mı.jpeg

İyi bir piyasa araştırması yapın mümkünse yurtdıişından getirtin piyasada çakması bulunan bir ürün çakma şampuanda saç için oldukça zararlı.

Eğer bir şampuana o kadar fazla veremem diyorsanız Alpecin black edition ve vichy dercos energizing tercih edebilirsiniz.

B

brakarr

Üye
Sebamed kafeinli dökülme karşıtı şampuan da kafayı güzel temizliyor kafein kırmızı yapıyor deriyi saçı sertleştiriyor

L

layerbox23

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sebamedin saçı fazla kuruttuğunu ve serleştirdiğini bunun yanında da kepek yaptığını okumuştum bu yüzden tercih etmiyorum ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt