Cyclo progynova kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Sacsizman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 795
  • Cevap 2

Cyclo progynova kullananlar yorumları

1
Selamlar arkadaşlar bir sorum olacaktı, eczanelerde cyclo progynova bulunmuyor diğer östrojen içeren doğum kontrol haplarını son zamanlarda bulamıyoruz elimde 1 kutu var bunu ben haftada 1 tane oral olarak içsem ne gibi sonuçları olur yani losyon yapmak biraz zor oluyor, forumda önceden kullananlar vardı 1 tane içsem etkisi ve yan etkisi hakkında bilgilendirecek var mı?
2 6
1
Haftada 1 tane 2 mg östrojen içmek saçlara faydası olur. Finasterid ile birlikte etkisi dahada artar. Yan etkiside olur ama çok düşük seviyede kalır. Ancak evli olanların oral kullanmaması gerekir, sperm gelişimi olumsuz yönde etkiliyor.
S

Sacsizman

Üye
Selamlar arkadaşlar bir sorum olacaktı, eczanelerde cyclo progynova bulunmuyor diğer östrojen içeren doğum kontrol haplarını son zamanlarda bulamıyoruz elimde 1 kutu var bunu ben haftada 1 tane oral olarak içsem ne gibi sonuçları olur yani losyon yapmak biraz zor oluyor, forumda önceden kullananlar vardı 1 tane içsem etkisi ve yan etkisi hakkında bilgilendirecek var mı?

E

Erhan

Üye
Forumda oral içen arkadaşlar vardı bende merak ediyorum etkisi ve yan etkisi hakkında bilgi verebilir mi?

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Haftada 1 tane 2 mg östrojen içmek saçlara faydası olur. Finasterid ile birlikte etkisi dahada artar. Yan etkiside olur ama çok düşük seviyede kalır. Ancak evli olanların oral kullanmaması gerekir, sperm gelişimi olumsuz yönde etkiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
32
Toplam ziyaretçi
52
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt