Soru Coraspin kullananlar varsa bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Sefaqlas
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 242
  • Cevap 3

Coraspin kullananlar varsa bakabilir mi?

1
Merhaba, kan fazlalığı nedeniyle doktorum Coraspin kullanabileceğimi söyledi, ancak daha önce hiç kullanmadığım için biraz tedirginim. Kemik iliğini baskılayıcı ilaçları önermedi. Daha önce Coraspin kullanan ya da sürekli kullanan arkadaşlar var mı? Herhangi bir yan etki yaşadınız mı? Kan değerlerim HGB 17,5-18,5 arası değişiyor, hematokrit %54 civarında ve trombositlerim 350 seviyelerinde. Böyle bir durumla karşılaşan ve coraspin kullanan varsa bilgi verebilir mi?
3 6
1
Bu konuda kesin bir şey söyleyemem, çünkü herkesin durumu farklı olabilir. Bana tinnitus teşhisi konduğunda MR çektirdim. O dönemde boynumda düzleşme ve bir damarda hafif daralma olduğu ortaya çıktı, ancak doktor bunun önemsiz olduğunu söyledi. Ayrıca, her akşam 100 mg olan ilacı birer adet almanın zararı olmayacağını, aksine faydası olacağını belirtti.
S

Sefaqlas

Üye
Merhaba, kan fazlalığı nedeniyle doktorum Coraspin kullanabileceğimi söyledi, ancak daha önce hiç kullanmadığım için biraz tedirginim. Kemik iliğini baskılayıcı ilaçları önermedi. Daha önce Coraspin kullanan ya da sürekli kullanan arkadaşlar var mı? Herhangi bir yan etki yaşadınız mı?

Kan değerlerim HGB 17,5-18,5 arası değişiyor, hematokrit %54 civarında ve trombositlerim 350 seviyelerinde. Böyle bir durumla karşılaşan ve coraspin kullanan varsa bilgi verebilir mi?

G

gkhnksn

Üye
Ağır böbrek rahatsızlığınız varsa doktora danışın onun dışında sorun yapacağını sanmıyorum.Tabi doz aşımı olmamalı. Ve sabah değil akşam kullanılması tavsiye ediliyor.

S

Sefaqlas

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hergün mü almak gerekiyor yoksa 2-3 günde 1 alsak olur mu?

G

gkhnksn

Üye
Bu konuda kesin bir şey söyleyemem, çünkü herkesin durumu farklı olabilir.

Bana tinnitus teşhisi konduğunda MR çektirdim. O dönemde boynumda düzleşme ve bir damarda hafif daralma olduğu ortaya çıktı, ancak doktor bunun önemsiz olduğunu söyledi. Ayrıca, her akşam 100 mg olan ilacı birer adet almanın zararı olmayacağını, aksine faydası olacağını belirtti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt