Clindoxyl Jel Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Eleanor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 494
  • Cevap 4

Clindoxyl Jel Kullananlar Yorumları

1
Merhaba arkadaşlar clindoxyle jel kullananlar var mı sırtımda ve yüzümde sürekli sivilce çıkıyor bazen bunları patlatıp içindeki iltihabı alıyorum. Sırtım neyse de yüzümde patlattığım sivilceler iz bırakıyor ne kadar düzgün alsamda yinede kalıyor uzun süre geçmiyor. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine clindoxyl jel aldım bugün kullanmaya başladım. Eczaneye nasıl kullanılacağını danıştım günde 1 kere temizlenmiş cildine sürecen 4 saat yıkamayacan diye belşrtti fazla kullanma zarar verebilir her cilt tipine uygun olmayabilir söyledi. Forumda bu jel kremi sivilce tedavisi için için önceden kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
4 6
1
Ben de kullanıyorum 2 ay olacak doktor cildin soyulur demişti normal yani.
E

Eleanor

Üye
Merhaba arkadaşlar clindoxyle jel kullananlar var mı sırtımda ve yüzümde sürekli sivilce çıkıyor bazen bunları patlatıp içindeki iltihabı alıyorum. Sırtım neyse de yüzümde patlattığım sivilceler iz bırakıyor ne kadar düzgün alsamda yinede kalıyor uzun süre geçmiyor. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine clindoxyl jel aldım bugün kullanmaya başladım. Eczaneye nasıl kullanılacağını danıştım günde 1 kere temizlenmiş cildine sürecen 4 saat yıkamayacan diye belşrtti fazla kullanma zarar verebilir her cilt tipine uygun olmayabilir söyledi. Forumda bu jel kremi sivilce tedavisi için için önceden kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

L

Laeron

Üye
Bende genelde çene bölgemde çıkan sivilceler için kullanmıştım iyi geldiğini söyleyebilirim diğer kremler gibi deriyi soymuyor ama diğer herkes soyulduğunu söyleyenler de var.

W

Witch

Üye
sadece sivilce olan yerlere sürün yüz kızarıklığı yapıyor endişelenmeyin bende de olmuştu 1 2 gün ara verdim sonra geçti cilt alışınca daha kızarıklık olmuyor ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz

T

thevincent

Üye
arkadaşlar bende sivilceler için geceleri sürüyorum sabahları da yüzümü imex sabunuyla yıkayıp aknefloks akne kremini sürüyorum 10 gündür yüzümde herhangi bir yan etki yoktu ama şu an çene bölgem soyulmaya başladı. sizce neden böyle yaptı?

E

Eleanor

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de kullanıyorum 2 ay olacak doktor cildin soyulur demişti normal yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt