Yorum Cleocin T losyon kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Berbetov
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 289
  • Cevap 2

Cleocin T losyon kullananlar memnun mu?

1
Herkese iyi günler arkadaşlar, yanağımda bir süredir sivilce lekeleri var ve ne yaparsam yapayım bir türlü geçmiyor. Farklı ürünler denedim azelderm, nadixa, imex, tretin gibi ama kalıcı bir çözüm bulamadım. Son zamanlarda Cleocin T losyonun sivilce tedavisinde etkili olduğunu duydum. Antibiyotik özellikleriyle sivilceleri kuruttuğu ve ciltteki lekeleri hafiflettiği söyleniyor. Cleocin T losyonu kullanarak sivilce lekelerinden kurtulan var mı? Bu losyonu kullanarak ne kadar sürede sonuç aldınız? Ayrıca, herhangi bir yan etkisi veya ciltte tahriş gibi bir sorun yaşadınız mı? Cleocin T losyon ile ilgili kullanıcı deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
2 6
1
Tavsiye edeceğim bir losyon değil tretin bence daha güzel bir krem kullanmasını bilirsen cildi yenileyip tazeler.
B

Berbetov

Üye
Herkese iyi günler arkadaşlar, yanağımda bir süredir sivilce lekeleri var ve ne yaparsam yapayım bir türlü geçmiyor. Farklı ürünler denedim azelderm, nadixa, imex, tretin gibi ama kalıcı bir çözüm bulamadım. Son zamanlarda Cleocin T losyonun sivilce tedavisinde etkili olduğunu duydum. Antibiyotik özellikleriyle sivilceleri kuruttuğu ve ciltteki lekeleri hafiflettiği söyleniyor.

Cleocin T losyonu kullanarak sivilce lekelerinden kurtulan var mı? Bu losyonu kullanarak ne kadar sürede sonuç aldınız? Ayrıca, herhangi bir yan etkisi veya ciltte tahriş gibi bir sorun yaşadınız mı?

Cleocin T losyon ile ilgili kullanıcı deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

S

Sebebim

Üye
4 hafta kadar kullandım hiçbir işe yaramadı. Sivilce dahi kurutmuyor.

Z

Zesty

Üye
Tavsiye edeceğim bir losyon değil tretin bence daha güzel bir krem kullanmasını bilirsen cildi yenileyip tazeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt