Çinko eksikliğinden dökülen saçlar yeniden çıkar mı?

• Konuyu başlatan Josepth
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 487
  • Cevap 2

Çinko eksikliğinden dökülen saçlar yeniden çıkar mı?

1
Merhaba arkadaşlar saçlarım dökülüyor mu ne oluyor bilmiyorum ama kafamın üst tarafı açılmış sol ve sağ taraf saçlarım geriledi açılmaya başladı. Ben genellikle bu sorunun 30 yaşından sonra başladığını biliyordum ama bende bu yaşta başladı. Neden beden erken yaşta başladı. Ne yapmam gerekli bana yardım edin lütfen! Forumda biraz araştırma yaptım bunları uygulamaya karar verdim. Minoxidil forte günde 2 kere kullanmaya başlayacam, medobiotin 5 mg günde 1 tane ve çinko hap desteği alacam, haftada 2 defa konazol şampuan, vitamin olarak kara üzüm çekirdeği, kabak çekirdeği, yeşil çay, saçlarımı tararken tarağı saç derisine bastırarak taramaya başlayacam ve düzenli saç derisine masaj yapacam bu şekil tedavi uygularsam dökülme dururmu zamanla ve yen saçlar oluşur mu?
2 6
1
Çinko almak gereksiz günde 1 mg proscar + konazol + minoxil + DHT inhibitör losyon favori önerimdir.
J

Josepth

Üye
Merhaba arkadaşlar saçlarım dökülüyor mu ne oluyor bilmiyorum ama kafamın üst tarafı açılmış sol ve sağ taraf saçlarım geriledi açılmaya başladı.

Ben genellikle bu sorunun 30 yaşından sonra başladığını biliyordum ama bende bu yaşta başladı. Neden beden erken yaşta başladı. Ne yapmam gerekli bana yardım edin lütfen!

Forumda biraz araştırma yaptım bunları uygulamaya karar verdim. Minoxidil forte günde 2 kere kullanmaya başlayacam, medobiotin 5 mg günde 1 tane ve çinko hap desteği alacam, haftada 2 defa konazol şampuan, vitamin olarak kara üzüm çekirdeği, kabak çekirdeği, yeşil çay, saçlarımı tararken tarağı saç derisine bastırarak taramaya başlayacam ve düzenli saç derisine masaj yapacam bu şekil tedavi uygularsam dökülme dururmu zamanla ve yen saçlar oluşur mu?

L

lugano

Üye
Dostum sadece çinko eksikliği ile ilgili değil bu durum hangi vitamini alırsan al önleyemezsin minoxil forte işe yarar ama belli bir süre destek sağlarsın yaşın kaç bilmiyorum ama DHT blokerler kullanmalısın

Filozof

Filozof

Üye
Çinko almak gereksiz günde 1 mg proscar + konazol + minoxil + DHT inhibitör losyon favori önerimdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt