Çin Ru58841 Tecrübelerim

• Konuyu başlatan ukc395
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 85
  • Cevap 3

Çin Ru58841 Tecrübelerim

1
Herkese merhaba, Geçtiğimiz yıl ekim ayı sonunda aliexpressten aldığım toz ru58841 i minoxidil ile kullanmaya başladım. Minoxidili sıkmak istiyorum inanılmaz zordu ve bu beni işkillendirdi, minoxidil bitmeye yakın kontrol için kutuyu kestim ve çözeltinin ekteki gibi dipte katı bir halde biriktiğini gördüm. Bundan dolayı mavi saç serumu ile karıştırmayı denedim, mavi saç serumu ile gayet güzel karışıyor, dipte çökme katılaşma vs olmadı. Mavi saç serumu ile %5 gücünde kullanmaya devam edeceğim ve tecrübelerimi burada paylaşacağım. Ru58841 e başlamadan önce finasteride, minoxidil ve dutasteride de kullandım ve hala kullanıyorum bu ürünlerden aldığım sonuç da aşağıdaki postta. Güncel olarak ru58841 kullanan veya kullanmış olanlar ile tanışmak isterim.
3 6
1
[QUOTE="Aybars, post: 10680, member: 730"] Ru58841 aliexpresten nasıl aldığını anlatabilirmisin? Kargo ücreti, fiyatı kaç günde geldi vs. Ru58841 mavi saç serumu yerine etanol, distile su ve propilen glikol içinde çözersen daha etkili kullanmış olursun. Dutasteridi 3 güne bir kullanman daha güvenli olur. Finasterid kullanmanı önermem. Minoxidili içine azelaikasit katarsan daha çok etkisini artırmış olursun. Günde bir kere saç diplerine masaj yap. Genel saç durumun gayet iyi görünüyor bu tedaviyi düzenli uygularsan saçları koruyabilirsin. [/QUOTE] Ru58841i aliexpressten Türkiyede iken almadım en son baktığımda Türkiye ye ürünü de göndermiyorlardı gümrükten geçmesine izin vermiyorlar galiba, minoxidilmax vs gibi yerlerden almamamın sebebi fiyat farkındaki uçurum 50 gr saf toz çözeltiye 15-20 dolar gibi bir tutar ödedim. Eth ppg çözelti yapmakla uğraşmak istemediğim için mavi saç serumunda karıştırdım cam şişe olduğu için nasıl karıştığını kontrol edebiliyorum dibe çökme, katılaşma vs olmadı minoxidildeki gibi.
U

ukc395

Üye
Herkese merhaba,
Geçtiğimiz yıl ekim ayı sonunda aliexpressten aldığım toz ru58841 i minoxidil ile kullanmaya başladım. Minoxidili sıkmak istiyorum inanılmaz zordu ve bu beni işkillendirdi, minoxidil bitmeye yakın kontrol için kutuyu kestim ve çözeltinin ekteki gibi dipte katı bir halde biriktiğini gördüm.
Bundan dolayı mavi saç serumu ile karıştırmayı denedim, mavi saç serumu ile gayet güzel karışıyor, dipte çökme katılaşma vs olmadı.
Mavi saç serumu ile %5 gücünde kullanmaya devam edeceğim ve tecrübelerimi burada paylaşacağım.
Ru58841 e başlamadan önce finasteride, minoxidil ve dutasteride de kullandım ve hala kullanıyorum bu ürünlerden aldığım sonuç da aşağıdaki postta.
Güncel olarak ru58841 kullanan veya kullanmış olanlar ile tanışmak isterim.

Ekli dosyalar

• 20250115_235244.jpg
    20250115_235244.jpg
    1.9 MB · Gösterim: 14
  • IMG_20241114_191051_561.jpg
    IMG_20241114_191051_561.jpg
    49.9 KB · Gösterim: 14
U

ukc395

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç dökülmem çok erken yaşta başladı, yanlardan ilk açılmayı fark ettiğimde henüz 17 yaşındaydım, o sıralar minoxidil ve finasteride hakkında bilgi sahibi olmuştum fakat yan etkilerden çekindiğim için başlama cesaretim olmadı.
Taa ki 2023 yılı şubat ayına kadar (26 yaşında).
Yanların iyice açıldığını ve tepenin de açılmaya başladığını fark ettikten sonra yan etki vs düşünmeyip proscar aldım ve hap kırıcı ile 6 ya bölerek kullanmaya başladım, 2023 mayıs ayında ise minoxidil de ekledim aynı zamanda kafama estikçe dermaroller da yapıyordum.
Keşke yıllar öncesinde kullanmaya başlasaydım...
Menide sıvılaşma hariç hiçbir yan etki görmedim.
1.yıl sonunda tepe bölgesindeki saçlarda hafif bir güreleşme ve tellerde kalınlaşma olduğunu fatkettim.
Yan taraflarda işe herhangi bir değişim olmadı.
Geçtiğimiz yıl eylül ayı gibi saçlarımda inanılmaz bir dökülme başladı, yabancı forumlarda shedding olarak da tabir edilen türden, yada gerileme olmadı fakat paranoyaya kapıldım ve finasteride yerine günde 0.5 mg dutasterid kullanmaya başladım. Aslında bir anda değişiklik yapmadım, ilk önce haftada 1 dutasterid 6 gün finasterid sonrasında 1 gün finasteride 1 gün dutasteride son 1-2 aydır ise sadece günlük 0.5 mg dutasterid kullanmaya başladım.
Şuanki rutinim :
Öğle vakti mavi saç serumu ile hazırladığım %5 ru58841 çözeltisi, 1 ml civarı
Akşam vakitlerinde 7-8 fıs minoxidil
Yatmadan önce 0.5 mg dutasterid hap
Haftada 2 gün ketoral şampuan (yeni başladım)
Ru58841 kullandığım için dermaroller kullanmayı ise bıraktım.
Bahsettiğim 3 döneme ait resimler ekte.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250117_222012_Gallery.jpg
    Screenshot_20250117_222012_Gallery.jpg
    374.3 KB · Gösterim: 14
  • Screenshot_20250117_221957_Gallery.jpg
    Screenshot_20250117_221957_Gallery.jpg
    233 KB · Gösterim: 12
  • Screenshot_20250117_215924_Gallery.jpg
    Screenshot_20250117_215924_Gallery.jpg
    168.5 KB · Gösterim: 14
A

Aybars

Üye
Ru58841 aliexpresten nasıl aldığını anlatabilirmisin? Kargo ücreti, fiyatı kaç günde geldi vs.

Ru58841 mavi saç serumu yerine etanol, distile su ve propilen glikol içinde çözersen daha etkili kullanmış olursun. Dutasteridi 3 güne bir kullanman daha güvenli olur. Finasterid kullanmanı önermem. Minoxidili içine azelaikasit katarsan daha çok etkisini artırmış olursun. Günde bir kere saç diplerine masaj yap. Genel saç durumun gayet iyi görünüyor bu tedaviyi düzenli uygularsan saçları koruyabilirsin.

U

ukc395

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ru58841 aliexpresten nasıl aldığını anlatabilirmisin? Kargo ücreti, fiyatı kaç günde geldi vs.

Ru58841 mavi saç serumu yerine etanol, distile su ve propilen glikol içinde çözersen daha etkili kullanmış olursun. Dutasteridi 3 güne bir kullanman daha güvenli olur. Finasterid kullanmanı önermem. Minoxidili içine azelaikasit katarsan daha çok etkisini artırmış olursun. Günde bir kere saç diplerine masaj yap. Genel saç durumun gayet iyi görünüyor bu tedaviyi düzenli uygularsan saçları koruyabilirsin.
Ru58841i aliexpressten Türkiyede iken almadım en son baktığımda Türkiye ye ürünü de göndermiyorlardı gümrükten geçmesine izin vermiyorlar galiba, minoxidilmax vs gibi yerlerden almamamın sebebi fiyat farkındaki uçurum 50 gr saf toz çözeltiye 15-20 dolar gibi bir tutar ödedim.
Eth ppg çözelti yapmakla uğraşmak istemediğim için mavi saç serumunda karıştırdım cam şişe olduğu için nasıl karıştığını kontrol edebiliyorum dibe çökme, katılaşma vs olmadı minoxidildeki gibi.

Ekli dosyalar

• 20250118_134431.jpg
    20250118_134431.jpg
    1.1 MB · Gösterim: 10

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt