Cenk tosun 2. saç ekimi kime yaptırdı?

• Konuyu başlatan kelbody
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 603
  • Cevap 7

Cenk tosun 2. saç ekimi kime yaptırdı?

1
Cenk tosunun bu sezon saçları daha bi kararmış heralde kesin ikinci bi saç ekimi yaptırmış, arenamede bi göz attım onlar yapmamış heralde, kime ekim yaptirdıki bilgisi olan var mı?
7 6
1
Kardeşim ben ikinci ekimimi o rezil merkezin ekiminden hemen sonra yaptırdım. Yoksa insan içine çıkacak hal bırakmadı malum merkezin malum ekimcisi ve sahibesi olan hanımefendi.
K

kelbody

Üye
Cenk tosunun bu sezon saçları daha bi kararmış heralde kesin ikinci bi saç ekimi yaptırmış, arenamede bi göz attım onlar yapmamış heralde, kime ekim yaptirdıki bilgisi olan var mı?

M

Mert34

Üye
Genelde ünlüleri Arena Med Serkan Aydın Ekiyor...

R

Rossi

Üye
ekim yok gibi toppik kullanıyor hocam

E

emrealıcı

Üye
fixplant kullanıyor diye biliyorum gayet başarılı duruyor.

H

Heptwo

Üye
Sanatçı, futbolcu ne kadar çok fazla ünlü varsa saç ekimi yaptırıyor napsin millet ilaçlar dan umudu kesti artik

M

MHT

Üye
Topik kullanıyor dostum. Donörde saç yok ikinci ekim için Cenkte.

revivo

revivo

Üye
M

MHT

Üye
Kardeşim ben ikinci ekimimi o rezil merkezin ekiminden hemen sonra yaptırdım. Yoksa insan içine çıkacak hal bırakmadı malum merkezin malum ekimcisi ve sahibesi olan hanımefendi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
58
Çevrim içi ziyaretçiler
84
Toplam ziyaretçi
142
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt