Soru Cellagance losyon kullanmaya başlayacam

• Konuyu başlatan yunusdm
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 102
  • Cevap 1

Cellagance losyon kullanmaya başlayacam

1
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç dökülmem oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu durum beni gerçekten çok rahatsız etmeye başladı ve çözüm arayışına girdim. Son 6 aydır düzenli olarak Procapil sprey kullandım ama ne yazık ki bir faydasını göremedim, saçlarımda seyrelmeler devam ediyor. Araştırırken Cellagance losyonu duydum, bu ürünü kullanan var mı? Kullananlar varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Gerçekten işe yarıyor mu, yoksa boşa mı para harcamış olurum? Her türlü yorum ve öneri benim için çok değerli.
1 6
1
Cellagance losyon çokta etkili olduğunu düşünmüyorum estradiol yada minox kafein losyonlardan daha çok olumlu sonuç alırsın. Cellagance losyon içinde ne var bilinmiyor
Y

yunusdm

Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç dökülmem oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu durum beni gerçekten çok rahatsız etmeye başladı ve çözüm arayışına girdim. Son 6 aydır düzenli olarak Procapil sprey kullandım ama ne yazık ki bir faydasını göremedim, saçlarımda seyrelmeler devam ediyor.

Araştırırken Cellagance losyonu duydum, bu ürünü kullanan var mı? Kullananlar varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Gerçekten işe yarıyor mu, yoksa boşa mı para harcamış olurum? Her türlü yorum ve öneri benim için çok değerli.

K

Kami

Üye
Cellagance losyon çokta etkili olduğunu düşünmüyorum estradiol yada minox kafein losyonlardan daha çok olumlu sonuç alırsın. Cellagance losyon içinde ne var bilinmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
2
Çevrim içi ziyaretçiler
14
Toplam ziyaretçi
16

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt