Capicade Collagen Caffein Biotin Şampuan Kullananlar Var mı?

• Konuyu başlatan neu84
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 267
  • Cevap 1

Capicade Collagen Caffein Biotin Şampuan Kullananlar Var mı?

1
Capicade Collagen Caffein Biotin 300 ml at kuyruğu bitki özlü şampuan B5 tüm saç tipleri için sık kullanıma uygundur, içindeki biotin saçların kalınlaşmasıma destek olur, at kuyruğu bitki özü köklerdeki kan dolaşımını hızlandırarak saçların daha fazla beslenmesini sağlar. Şampuan içindeki kafein saç köklerini uyarıcı etkiler yaparak saçları canlandırır dolgunluk verip güçlendirir. Sürekli kullanımda etkisi göstererek hızlı saç uzamasını sağlar. Dökülmeleri önlemede büyük destek sağlar. Seboreik Dermatit, yağlanma, kepek, kaşıntı, kızarıklık gibi problemleri ortadan kaldırır. Saç tellerine dolgunluk sağlar. Capicade Collagen Caffein Biotin Şampuan günlük kullanıma uygundur. Saçları matlaştırmaz, parlaklık verir. Arkadaşlar Capicade Collagen Caffein Biotin şampuan kullananlar var mı, saçlara iyi geliyormuş deneyen varsa yorumlarını merak ediyorum.
1 6
1
Bu şampuanı 2 haftadir kullaniyorum. sac dokulmesi katkisini henuz anlayacak kadar uzun kullanmadim. Ancak genelde dokulme karsiti sampuanlar faydası olmuyor. Saçları iyi temizliyor diyebilirim.
N

neu84

Üye
Capicade Collagen Caffein Biotin 300 ml at kuyruğu bitki özlü şampuan B5 tüm saç tipleri için sık kullanıma uygundur, içindeki biotin saçların kalınlaşmasıma destek olur, at kuyruğu bitki özü köklerdeki kan dolaşımını hızlandırarak saçların daha fazla beslenmesini sağlar. Şampuan içindeki kafein saç köklerini uyarıcı etkiler yaparak saçları canlandırır dolgunluk verip güçlendirir. Sürekli kullanımda etkisi göstererek hızlı saç uzamasını sağlar. Dökülmeleri önlemede büyük destek sağlar. Seboreik Dermatit, yağlanma, kepek, kaşıntı, kızarıklık gibi problemleri ortadan kaldırır. Saç tellerine dolgunluk sağlar.

Capicade Collagen Caffein Biotin Şampuan günlük kullanıma uygundur. Saçları matlaştırmaz, parlaklık verir.

Arkadaşlar Capicade Collagen Caffein Biotin şampuan kullananlar var mı, saçlara iyi geliyormuş deneyen varsa yorumlarını merak ediyorum.

H

Heptwo

Üye
Bu şampuanı 2 haftadir kullaniyorum. sac dokulmesi katkisini henuz anlayacak kadar uzun kullanmadim. Ancak genelde dokulme karsiti sampuanlar faydası olmuyor. Saçları iyi temizliyor diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt