• Forumda saç ekimi şikayetinizi yazarken firmalara ve şahıslara hakaret edici, küçük düşürücü ve ticari hayatına zarar verici konular yada yorumlar yazmamanız gerekmektedir. Aksi halde konularınız ve yorumlarınız yayından kaldırılabilir.

Çağın Umut Balıkçı Saç Ekimi Happy Hair

• Konuyu başlatan imza
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 652
  • Cevap 5

Çağın Umut Balıkçı Saç Ekimi Happy Hair

1
[color=#333333][SIZE=3][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kendim Kıbrıs'ta  yaşıyorum 5 yıl önce çağan umut balıkçı ile görüşmeler yaptım saç ekimi için levent 2 de özel bir klinikte saç ekimi yaptırdım tabi şuan açıkcası memnuniyet durumum çok zayıf psikolojim olumsuz durumda bana anlatılan doğal bir ekim olacağı yönünde idi ama malesef sonuç olarak gerçekten hayal kırıklığı yaşadım. Konuya detaylı saç ekimi resimleri koyacağım [/font][/SIZE][/color]
5 6
1
Belkide saç ekim merkezi isim değiştirdi nerden bileceğiz kişiden kişiye saç ekimi memnuniyeti çok değişiyor.
I

imza

Üye
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kendim Kıbrıs'ta  yaşıyorum 5 yıl önce çağan umut balıkçı ile görüşmeler yaptım saç ekimi için levent 2 de özel bir klinikte saç ekimi yaptırdım tabi şuan açıkcası memnuniyet durumum çok zayıf psikolojim olumsuz durumda bana anlatılan doğal bir ekim olacağı yönünde idi ama malesef sonuç olarak gerçekten hayal kırıklığı yaşadım. Konuya detaylı saç ekimi resimleri koyacağım [/font]

rooney43

rooney43

Üye
saç ekimi için donör alanınız nasıldı? saç ekimi yaptırıp olumsuz bir sonuç almak gerçekten zor bir durum büyük beklentilerle girip sonuç alamamak zor resim varsa şuan ki haliniz sevinirim

I

imza

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saç ekimi sonrası resimleri paylaşıyorum bu durumu anlatmak çok zor düşünün donör bölgenizden 2 defa saç ekimi oluyorsunuz ve saç çıkmıyor ve ümitlerim hayallerim boşa gidiyor

saç ekimi süreci öyle bir anda karar verilebilecek bir durum değil şuan kendim bu psikolojik durumdan dolayı protez saç kullanmak zorunda kaldım saç ekimi sakak bölgesi sonucunuda size iletiyorum

Ekli dosyalar

• saç ekimi sonrası.jpg
    saç ekimi sonrası.jpg
    432.7 KB · Gösterim: 72
  •  saç ekimi sonrası donör bölgem.jpg
    saç ekimi sonrası donör bölgem.jpg
    330.6 KB · Gösterim: 81
  • saç ekimi sonrası sakak bölgesi.jpg
    saç ekimi sonrası sakak bölgesi.jpg
    300.8 KB · Gösterim: 78
rooney43

rooney43

Üye
Üstad 2 defa saç ekimi olmuşsunuz yani gördüğüm kadarıyla zayıf bir ekim olmuş hatta nerdeyse hiç ekilmemiş gibi duruyor bu saç ekim merkezi size ne dedi bu konuda yani saç ekim sonucunuzu gösterdiğinizde size ne dedi?

Mete

Mete

Üye
imza' Alıntı:
saç ekimi sonrası resimleri paylaşıyorum bu durumu anlatmak çok zor düşünün donör bölgenizden 2 defa saç ekimi oluyorsunuz ve saç çıkmıyor ve ümitlerim hayallerim boşa gidiyor

saç ekimi süreci öyle bir anda karar verilebilecek bir durum değil şuan kendim bu psikolojik durumdan dolayı protez saç kullanmak zorunda kaldım saç ekimi sakak bölgesi sonucunuda size iletiyorum

saç ekimi şikayetinizi yaptınız mı? firmaya benim saçlarım çıkmadı bu neden oldu diye ?

H

hades

Üye
Belkide saç ekim merkezi isim değiştirdi nerden bileceğiz kişiden kişiye saç ekimi memnuniyeti çok değişiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
48
Toplam ziyaretçi
65
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt