Tavsiye Bursa İbrahim Erayhan 6200 Greft Saç Ekimi

Bursa İbrahim Erayhan 6200 Greft Saç Ekimi

1
Merhaba, Bursa'da İbrahim Erayhana saç ekimi yaptıran var mı, başka bir forumda bir kişiye yapılan 6200 greft saç ekimini gördüm pek hoşuma gitmedi. Bu merkez hakkında bilgi almak istiyorum. Bursa'da bildiğiniz en iyi saç ekimi merkezleri varsa yazın. Ekim yaptıran varsa burayla ilgili deneyimlerinizi, sonuçları, iyileşme sürecini ve genel memnuniyeti paylaşabilir misiniz? Ayrıca, işlem öncesi ve sonrası bakım hakkında ne tür tavsiyeleriniz var? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
2 6
1
6200 greft alımı çok uzun bir süreç resimler varsa bakıp inceleyebiliriz.
Z

Zafer

Üye
Merhaba, Bursa'da İbrahim Erayhana saç ekimi yaptıran var mı, başka bir forumda bir kişiye yapılan 6200 greft saç ekimini gördüm pek hoşuma gitmedi. Bu merkez hakkında bilgi almak istiyorum. Bursa'da bildiğiniz en iyi saç ekimi merkezleri varsa yazın. Ekim yaptıran varsa burayla ilgili deneyimlerinizi, sonuçları, iyileşme sürecini ve genel memnuniyeti paylaşabilir misiniz? Ayrıca, işlem öncesi ve sonrası bakım hakkında ne tür tavsiyeleriniz var? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

E

Ertunç

Üye
Tavsiye etmem 6200 greft ekimi riskli bir süreç ekilen saçların %30 kaybedilebilir.

life

life

Üye
6200 greft alımı çok uzun bir süreç resimler varsa bakıp inceleyebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt