Bu saça ikinci bir saç ekimi gerekli olur mu?

• Konuyu başlatan Herboy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 199
  • Cevap 1

Bu saça ikinci bir saç ekimi gerekli olur mu?

1
Arkadaşlar vertex bölgemde çok fazla açıklık yok ancak şakaklar ve ön üst bölgede seyreklik iyice belli olmaya başladı genel olarak sıklaştırma ekimi olacak ancak doktor bana 3200 greft ile kapatırız ancak ileride açılmalar devam eder ikinci bir ekim kaçınılmaz olacaktır söyledi. Bana proscar kullanmamı önerdi bende hocam ilaç kullandıktan sonra ekime ne gerek var ben zaten ilaç kullanmamak için ekim yaptırıyorum dedim. Bana kendin bilirsin ben seni bilgilendirmek için söyledim dedi. Bu saça ileride ikinci bir ekim gerekir mi sizce? Yaş 33 durum bu şekilde.
1 6
1
Doktor doğru söylemiş saçlar ömür boyı dökülmeye devam eder var olan saçlar ileride dökülip seyrelme tekrar oluşacaktır ek takviye olarak sürekli proscar kullanırsan açılmalar yavaşlayabilir
H

Herboy

Üye
Arkadaşlar vertex bölgemde çok fazla açıklık yok ancak şakaklar ve ön üst bölgede seyreklik iyice belli olmaya başladı genel olarak sıklaştırma ekimi olacak ancak doktor bana 3200 greft ile kapatırız ancak ileride açılmalar devam eder ikinci bir ekim kaçınılmaz olacaktır söyledi. Bana proscar kullanmamı önerdi bende hocam ilaç kullandıktan sonra ekime ne gerek var ben zaten ilaç kullanmamak için ekim yaptırıyorum dedim. Bana kendin bilirsin ben seni bilgilendirmek için söyledim dedi. Bu saça ileride ikinci bir ekim gerekir mi sizce? Yaş 33 durum bu şekilde.

lusyus

lusyus

Üye
Doktor doğru söylemiş saçlar ömür boyı dökülmeye devam eder var olan saçlar ileride dökülip seyrelme tekrar oluşacaktır ek takviye olarak sürekli proscar kullanırsan açılmalar yavaşlayabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
56
Çevrim içi ziyaretçiler
91
Toplam ziyaretçi
147

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt