Bu saça ekim mi yoksa medikal tedavi mi?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 110
  • Cevap 2

Bu saça ekim mi yoksa medikal tedavi mi?

1
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi saçlarımın son halini ekledim daha önceden sadece Biotin ekspress'e Tablet kullandım. Yaşım 32 ektirmeyi düşünmüyorum aslında ama saçlar habire dökülmeye devam ediyor. Tereddüte kaldığım şimdiki ektirdik diyelim daha sonradan mevcut saçlar serilmeye devam edecek ve ikinci bir sıklaştırma ekibi gerekir mi? Bunun olmaması için ne yapmam lazım?
2 6
1
Bence gerek yok proscar ve minoxil istikrarlı kullanımda 1 senede ekime gerek kalmadan sıklaştırır.
O

omerkoc

Üye
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi saçlarımın son halini ekledim daha önceden sadece Biotin ekspress'e Tablet kullandım. Yaşım 32 ektirmeyi düşünmüyorum aslında ama saçlar habire dökülmeye devam ediyor. Tereddüte kaldığım şimdiki ektirdik diyelim daha sonradan mevcut saçlar serilmeye devam edecek ve ikinci bir sıklaştırma ekibi gerekir mi? Bunun olmaması için ne yapmam lazım?

Ekli dosyalar

• IMG_20240809_173723.jpg
    IMG_20240809_173723.jpg
    388.9 KB · Gösterim: 13
  • IMG_20240809_173451.jpg
    IMG_20240809_173451.jpg
    543.9 KB · Gösterim: 13
A

Ayhan

Üye
Dostum bilemedim şimdi medikal tedavileri de uygulayabilirsin ama şakaklarda bir sonuç vereceğini zannetmiyorum vertex bölgesini proscar uzun süre kullanırsan kapatabilir ama şakaklarda zor ön çizgi düzleştirme ekim yaptırmayı düşünebilirsin.

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Bence gerek yok proscar ve minoxil istikrarlı kullanımda 1 senede ekime gerek kalmadan sıklaştırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
18

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt