Bu hangi tip sac dökülmesi? Hangi bakımları önerirsinjz?

• Konuyu başlatan gunsroses
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 500
  • Cevap 10

Bu hangi tip sac dökülmesi? Hangi bakımları önerirsinjz?

1
[ATTACH type="full" alt="Screenshot_20220908-185245_Gallery.jpg"]1680[/ATTACH] Bioblasın hacimsiz saçlar için olanını kullandım (3ay) sac diplerimin her yerini kepeklerle doldurdu şampuanı bıraktım şimdi kopuyorlar ama saçlarımda onlarla beraber gidiyor ne önerirsiniz [ATTACH type="full" alt="Screenshot_20220908-185255_Gallery.jpg"]1679[/ATTACH][ATTACH type="full"]1687[/ATTACH][ATTACH type="full"]1688[/ATTACH]
10 6
1
Şampauna markanı değiştir , kepeklenme için özellikle nizoral veya konazol şampuan kullanmanı tavsiye ediyorum haftada 1 defa saçlarında bekletiyorsun köpüklerini saçlı derinde oluşan kepekler kaybolur. Bioblas gibi kalitesiz şampuanlardan uzak kesinlikle
G

gunsroses

Üye
Screenshot_20220908-185245_Gallery.jpg

Bioblasın hacimsiz saçlar için olanını kullandım (3ay) sac diplerimin her yerini kepeklerle doldurdu şampuanı bıraktım şimdi kopuyorlar ama saçlarımda onlarla beraber gidiyor ne önerirsiniz
Screenshot_20220908-185255_Gallery.jpg
Screenshot_20220908-192923_Video Player.jpg
20220908_190704.jpg

Son düzenleme:
Alperen

Alperen

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1680

Bioblasın hacimsiz saçlar için olanını kullandım (3ay) sac diplerimin her yerini kepeklerle doldurdu şampuanı bıraktım şimdi kopuyorlar ama saçlarımda onlarla beraber gidiyor ne önerirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 1679Ekli dosyayı görüntüle 1687Ekli dosyayı görüntüle 1688
Genel bir seyrekleşme mevcut size bir şey sormak istiyorum, florasan lamba altında saçlı deriniz nasıl gözüküyor daha ince mi normal mi?

G

gunsroses

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel bir seyrekleşme mevcut size bir şey sormak istiyorum, florasan lamba altında saçlı deriniz nasıl gözüküyor daha ince mi normal mi?
Bu seyreklesmeyi ve dokulmeyi nasıl durdurabilirim? Sorunuzu tam anlayamadım ama kendi derim gibi durmuyor sebebinin bu seyreklesmenin son üç ayda olmasına bağlıyorum ilk kez derim çıplaklasti saçlarım hep uzundu hayatim boyunca

Alperen

Alperen

Üye
Bu seyreklesmeyi ve dokulmeyi nasıl durdurabilirim? Sorunuzu tam anlayamadım ama kendi derim gibi durmuyor sebebinin bu seyreklesmenin son üç ayda olmasına bağlıyorum ilk kez derim çıplaklasti saçlarım hep uzundu hayatim boyunca
Benim kastım şuydu, saçlar minyatürlesme yani genetik dökülme veya saçların dökülmesini ispat eden bir olay vardır, lamba altında saç telleri ince gozukurse. Bu seyreklesmeyi şu şekilde durdurabilirsiniz.
1- Finasterid - Proscar
2- konazol şampuan haftada 1 defa kullanın çünkü deride saçlı deride hastalık olabilir goremeyebiliriz

G

gunsroses

Üye
Benim kastım şuydu, saçlar minyatürlesme yani genetik dökülme veya saçların dökülmesini ispat eden bir olay vardır, lamba altında saç telleri ince gozukurse. Bu seyreklesmeyi şu şekilde durdurabilirsiniz.
1- Finasterid - Proscar
2- konazol şampuan haftada 1 defa kullanın çünkü deride saçlı deride hastalık olabilir goremeyebiliriz
Saçlarımda özellikle ense ve yan bölümlere oranla üst bölümlerde incelemeler mevcut size ışık altında çektiklerimi özelden göndereceğim. Başlarda finans kullanmaya çok karşıydım dökülürse dökülsün diyordum ama bu aralar fikrim değişti hala doğal yollarla en azından geciktirmek istiyorum. Saçlarımı üç numaraya vurmayı düşünüyorum bunun ilk sebebi saçlarımla oynamaktan koPmalarindan çok sıkıldım hava alsınlar ne durumda olduğuu görmek istiyorum sizce bu faydalı olur mu doğal tedavi öneriniz var mı? Şampuanı bıraktıktan sonra kepek sorunum geçmeye başladı ama koparak fotoğraftada anlarsınız şu an elseve kullanıyorum. Genetik dokulmeyi kabul edebilirim ama bu kadar kısa sürede saçlarımın bu kadar ölmesinin sebebini anlayamıyorum

Saçlarım kuru ve taranmış haliyle bir kaç fotoğraf ekliyorum
20220909_102920.jpg
20220909_105550.jpg

Ekli dosyalar

• 20220909_102920.jpg
    20220909_102920.jpg
    608.4 KB · Gösterim: 61
Son düzenleme:
crown

crown

Üye
Doğal tedaviler bir işe yaramıyor yağlardan falan uzak kalın onlar bayanlar için.

G

gunsroses

Üye
Doğal tedaviler bir işe yaramıyor yağlardan falan uzak kalın onlar bayanlar için.
Peki sizin bu sac durumu için önerileriniz nelerdir bir çok farklı acıdan ıslak kuru fotoğraf paylaştım saçları kazıtip kafamda iki yumurta pişirememek için kendimi zor tutuyorum:D mutlaka geciktirici bir şeyler vardır

Forumda ki arkadaşlar prp ve mezoterapi yorumlarınızda bekliyorum bu saca sac ekimi olmazmış onları düşünüyorum

crown

crown

Üye
Peki sizin bu sac durumu için önerileriniz nelerdir bir çok farklı acıdan ıslak kuru fotoğraf paylaştım saçları kazıtip kafamda iki yumurta pişirememek için kendimi zor tutuyorum:D mutlaka geciktirici bir şeyler vardır

Forumda ki arkadaşlar prp ve mezoterapi yorumlarınızda bekliyorum bu saca sac ekimi olmazmış onları düşünüyorum
Prp ve mezoterapi olabilir belki ama fiyatları çok pahalı, geciktirme için sadece finasterid var şimdilik , şampuan ne kullanıyorsunuz? şampuan olarak neler kullandınız?

G

gunsroses

Üye
Prp ve mezoterapi olabilir belki ama fiyatları çok pahalı, geciktirme için sadece finasterid var şimdilik , şampuan ne kullanıyorsunuz? şampuan olarak neler kullandınız?
Saçımda dökülme olduğunu çevremdekiler söyleyene kadar haldir saldır kullandım ama donem dönem değişiklikler oldu. Dokulmeyi farkettigimde bioblasın hacimsiz saçlar için olanını kullandim ve saçlarımın ağzına sıçtı gördüğünüz gibi şu an elseve dökülme karıştı kullanıyorum sampuan konusunda çok kararsizim ve yoruldum. Siz bu saçları gidici mı görüyorsunuz ilaçsız düzelmez mı

Saçlarını kısaltıp memnun kalan faydasını gören kimse yok mu

rooney43

rooney43

Üye
Şampauna markanı değiştir , kepeklenme için özellikle nizoral veya konazol şampuan kullanmanı tavsiye ediyorum haftada 1 defa saçlarında bekletiyorsun köpüklerini saçlı derinde oluşan kepekler kaybolur.
Bioblas gibi kalitesiz şampuanlardan uzak kesinlikle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
43
Çevrim içi ziyaretçiler
70
Toplam ziyaretçi
113

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt