Bu donörle saç ekimi yapılır mı? Yaş 30

Bu donörle saç ekimi yapılır mı? Yaş 30

1
Başlıktan da belirtildiği üzere donörüm sizce sağlam mı? Saç ekimi için olumlu bir dönüş alabilir miyim.? Donör kısmında da kısman saç dökülüyor. Çok nadir bir durum bu tabi. Şunu da merak ediyorum. Üst taraftaki saçlarım düzenli bir şekilde dökülmeye devam ediyor. Saç ekimi olduktan sonra o saçlar dökülmeye devam eder mi yoksa kalırlar mı? Dökülmeye devam ederse seyrek bir görünüm olacak ve buda hoşuma gitmeyecek açıkçası. Ek bilgiler: Saç tellerim kalın, Babamın üst kısmında hiç saç yok. Berbere gitmeden önce böyle resim atmak istedim. [ATTACH type="full" width="316px" alt="IMG_E2211.JPG"]1788[/ATTACH][ATTACH type="full" width="292px" alt="IMG_2209.JPG"]1789[/ATTACH][ATTACH type="full" width="307px" alt="IMG_E2220.JPG"]1790[/ATTACH][ATTACH type="full" width="321px" alt="IMG_E2233.JPG"]1791[/ATTACH][ATTACH type="full" width="329px" alt="IMG_E2241.JPG"]1792[/ATTACH]
2 6
1
Ekimden sonra donör bölgede seyreklikler belli olabilir gibi görünüyor
T

Ted Mosby

Üye
Başlıktan da belirtildiği üzere donörüm sizce sağlam mı? Saç ekimi için olumlu bir dönüş alabilir miyim.? Donör kısmında da kısman saç dökülüyor. Çok nadir bir durum bu tabi.
Şunu da merak ediyorum. Üst taraftaki saçlarım düzenli bir şekilde dökülmeye devam ediyor. Saç ekimi olduktan sonra o saçlar dökülmeye devam eder mi yoksa kalırlar mı? Dökülmeye devam ederse seyrek bir görünüm olacak ve buda hoşuma gitmeyecek açıkçası.
Ek bilgiler: Saç tellerim kalın, Babamın üst kısmında hiç saç yok. Berbere gitmeden önce böyle resim atmak istedim.

IMG_E2211.JPG
IMG_2209.JPG
IMG_E2220.JPG
IMG_E2233.JPG
IMG_E2241.JPG

E

Ertunç

Üye
Donör bölge saç kalitesi iyi seviyede ancak tepe açıklığı çok fazla üstlerde olan saçlar gittikçe incelecek ve buda ileride seyreklik oluşturacak. Ekim yapan yerin tecrübesi fazlayza iyi bir planlamayla tepeyi kurtarır gibi. Ancak saç ekimlerinde belli bir oranda fire kaybı olabilir. Tahminen 4000 greft ekim yapılması gerekiyor.

İkinci sorunuz tepe kısmındaki var olan saçlar ekim yapılsa bile dökülmeye devam eder. Bunun ekimle bir ilgisi yok. Ektirmeden önce en az 6 ay 3 güne bir avodart ve biotin 5 mg kullanmanızı öneririm çünkü var olan saç kalitesini artırır buda ekimin daha sık doğal görünmesini sağlar. Zaten bazı ekim yerleri proscar kullanmadan ekime çağırmayabilir.

H

Holosko

Üye
Ekimden sonra donör bölgede seyreklikler belli olabilir gibi görünüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt