Botanica Comfort Keratin Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Mirage
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 363
  • Cevap 1

1
Saç dökülmesini önlemek, saçların daha canlı olmasına destek amaçlı olarak üretilmiş botanica Comfort Keratin içerikli saç bakım yağı saçınızın ihtiyacı ola Keratin saplayarak daha dolgun, parla ve canlı görünmelerini büyük destek olu Keratin saçı oluşturan önemli proteinlerden biri olan ve birbirlerine sülfür köprüleri ile bağlı olan keratin moleküllerinden oluşmaktadır. Bu keratinler zamanla yanlış saç bakımı uygulamaları ile birbiriyle bağlantıları kesilir hasar almaya başlar. Bu hasarları giderebilmek ve saçın daha sağlıklı bir yapıya kavuşabilmesi için saçlara keratin yüklemesi yapılması gerekmektedir. Keratin, saçlarınızın kısa sürede daha sağlıklı bir yapıya kavuşturarak,parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Saç tellerinde zarar görmüş keratin tabakasına yeniden yapılandırarak saçlarda meydana gelen kırılma, çatallanma ve kopmaları engellemeye yardımcı olur. Keratin saçlarınıza hızla nüfus eder yapılandırır, pürüzsüz canlı ve parlak görünmesini sağlar. Ürün içinde paraben bulunmaz. Bayan arkadaşlar bu saç bakım yağı botanica comfort keratin kullananlar var mı, yorumlarımı bekliyorum üründen memnun kaldınız mı? [ATTACH type="full" alt="Botanica Comfort Keratin Kullananlar Yorumları"]1779[/ATTACH]
1 6
1
Merhaba canım ben bunu kullanıyorum saçlarıma çok iyi gelen bir bakım ürünü. Parlaklık vermesinin yanı sıra hem yumuşattı hem de çok güzel bir koku yayılıyor etrafa.
M

Mirage

Üye
Saç dökülmesini önlemek, saçların daha canlı olmasına destek amaçlı olarak üretilmiş botanica Comfort Keratin içerikli saç bakım yağı saçınızın ihtiyacı ola Keratin saplayarak daha dolgun, parla ve canlı görünmelerini büyük destek olu Keratin saçı oluşturan önemli proteinlerden biri olan ve birbirlerine sülfür köprüleri ile bağlı olan keratin moleküllerinden oluşmaktadır. Bu keratinler zamanla yanlış saç bakımı uygulamaları ile birbiriyle bağlantıları kesilir hasar almaya başlar. Bu hasarları giderebilmek ve saçın daha sağlıklı bir yapıya kavuşabilmesi için saçlara keratin yüklemesi yapılması gerekmektedir. Keratin, saçlarınızın kısa sürede daha sağlıklı bir yapıya kavuşturarak,parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Saç tellerinde zarar görmüş keratin tabakasına yeniden yapılandırarak saçlarda meydana gelen kırılma, çatallanma ve kopmaları engellemeye yardımcı olur. Keratin saçlarınıza hızla nüfus eder yapılandırır, pürüzsüz canlı ve parlak görünmesini sağlar. Ürün içinde paraben bulunmaz.

Bayan arkadaşlar bu saç bakım yağı botanica comfort keratin kullananlar var mı, yorumlarımı bekliyorum üründen memnun kaldınız mı?

Shady

Shady

Üye
Merhaba canım ben bunu kullanıyorum saçlarıma çok iyi gelen bir bakım ürünü. Parlaklık vermesinin yanı sıra hem yumuşattı hem de çok güzel bir koku yayılıyor etrafa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt