Böbrek taşı düşüren var mı?

• Konuyu başlatan Shady
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 338
  • Cevap 4

Böbrek taşı düşüren var mı?

1
Merhaba aranızda böbrek taşını kırdıran var mı? Bende böbrek taşı var mış hiç haberim olmadı taki birden çok şiddetli ağrı yapana kadar. Hastaneye gittim böbrek taşı teşhisi konuldu çok büyük taş değil ama doğal yollardan düşmesini beklersem çok ağrı çekeceğim ama kırdırma yaptırırsam çok ağrı çekeceğim acaba aynı oranda ağrısı oluyor. Kırdırırsam çok ağrı çekermiyim. Bir şekilde kurtulmam lazım ağrılar beni çok zorluyor daha önceden bu konuda tecrübesi olan var mı?
4 6
1
Böbrek taşı rahatsızlığı Rabbim kimseye böyle bir acı sıkıntı vermesin inşallah çok zor çünkü yatsan yatamıyor uyusan uyuyamıyorsun.10 mm böbrek taşı düşürdüm peki bunu nasıl düşürdüm biraz anlatmak istiyorum. Uzun zaman avakado yaprağı, at kuyruğu denilen kırkkilit otu kullandım gilaburu suyu kullandım. 6 yılda 3 defa ameliyata girmiş bir kardeşiniz olarak söylemek istediğim balık taşı denilen hatta eşkina balığı taşı ile isimlendirilen doğal balık taşı kullanmanızı tavsiye ediyorum ortalama böbrek taşı rahatsızlığınıza göre %80 eritme ve kanalda ise eritme ve düşürme ihtimaliniz çok yüksek.
Shady

Shady

Üye
Merhaba aranızda böbrek taşını kırdıran var mı? Bende böbrek taşı var mış hiç haberim olmadı taki birden çok şiddetli ağrı yapana kadar. Hastaneye gittim böbrek taşı teşhisi konuldu çok büyük taş değil ama doğal yollardan düşmesini beklersem çok ağrı çekeceğim ama kırdırma yaptırırsam çok ağrı çekeceğim acaba aynı oranda ağrısı oluyor. Kırdırırsam çok ağrı çekermiyim. Bir şekilde kurtulmam lazım ağrılar beni çok zorluyor daha önceden bu konuda tecrübesi olan var mı?

E

Erhan

Üye
Eğer böbrek taşı düşebilecek büyüklükte ise kırdırmamakta fayda var. Bende kum vardı ben düşürdüm biraz sancılı oldu ağrıları baya ciddi ama kırdımak tehlikeli.

S

ssoulfly

Üye
Geçmiş olsun, kırdırırsanız çabucak kurtulursunuz acıdan, taş kırdırma operasyonu acısı çok fazla değil

R

Rossi

Üye
bence de doktor tavsiyesiyle tedaviye yönelmeniz gerekir birde taşın gönlünü bekleyipte düşmesini beklemek zor olur.

rooney43

rooney43

Üye
Böbrek taşı rahatsızlığı Rabbim kimseye böyle bir acı sıkıntı vermesin inşallah çok zor çünkü yatsan yatamıyor uyusan uyuyamıyorsun.10 mm böbrek taşı düşürdüm peki bunu nasıl düşürdüm biraz anlatmak istiyorum. Uzun zaman avakado yaprağı, at kuyruğu denilen kırkkilit otu kullandım gilaburu suyu kullandım. 6 yılda 3 defa ameliyata girmiş bir kardeşiniz olarak söylemek istediğim balık taşı denilen hatta eşkina balığı taşı ile isimlendirilen doğal balık taşı kullanmanızı tavsiye ediyorum ortalama böbrek taşı rahatsızlığınıza göre %80 eritme ve kanalda ise eritme ve düşürme ihtimaliniz çok yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt