E
Exael
Üye
Öncelikle şunu söyleyebilirim Siirt'te üretimi yapılan bıttım sabununun saç çıkartma özelliği vardır. Ancak düzenli halde ve uzun süre kullanmanız gerekiyor. Bu sabunu 8 ila 9 ay boyunca haftada 2 ya da 3 kez saçınızı yalnızca bıttım sabunu ile yıkarsanız, saçınızın çıktığını görebilirsiniz. Buna ek olarak sabun, yeni çıkan saç tellerinin kalın, canlı ve parlak olmasına da katkı sağlıyor. Saçlarda gözle görülür faydası için düzenli kullanım ve saçlarda 3 ila 5 dakika süre ile yıkamak gereklidir. Ayrıca saçlarınıza zarar verebilecek herhangi bir uygulamadan kaçınmanız gerekiyor. (Örn. fön, boya, sprey vs. gibi)
Saç dökülmesi yada kepek, yağlanma için kullanacak olduğunuz sabunun yüzde 100 orjinal doğal bıttım sabunu olması çok önemlidir. Organik olmayan sabunlardan fayda görmeniz mümkün değil bu durumda. Buna ek olarak Siirt Bıttım sabunu organik bir ürün olup yüzde 100 doğaldır ve hiçbir kimyasal madde içermemektedir. Böylece orijinal Siirt Bıttım sabunu almaya özen göstermeniz gerekiyor. Şu bilgiyi de verelim her saç dökülmesi değil erkek tipi kellik oluşmasının nedeni hormonlar olduğundan etki etmesi mümkün değildir. Ancak yinede saç köklerinde oluşan iltihaplanmayı önlemeye yardımcı olacaktır.
Aramızda orjinal bıttım kullananlar varsa sizlere Bıttım sabunu hakkında neler düşündüğünü yorumlayabilir mi?