Bit şampuanı kullananlar çözüm oluyor mu?

• Konuyu başlatan Mete
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 302
  • Cevap 2

Bit şampuanı kullananlar çözüm oluyor mu?

1
Kızımızın saçlarında nerden geldiğini bilemediğimiz bit sirkeler olmaya başladı. Bit şampuanı kullananlar çözüm oluyor mu? Bit şampuanı kullanırsanız kısa sürede çözüm bulabilirsiniz dediler birazdan eczaneye gidip bit şampuanı almayı düşünüyorum. Sevgili arkadaşlar bu konuda bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz. Evde ister istemez diğer çocuğumuza geçsin istemeyiz çünkü okula gidiyor okula gidince çocuktan çocuğa geçmesi çok kolay diye biliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim selamlar
2 6
1
Bit şampuanı kesinlikle çözüm oluyor iyice yedirin baya bya etkili hangisini alırsanız alın güzel sonuç alırsınız arada düzenli kullanım yapın. Deriye yapışan bir sirkelerine dikkat edin.
Mete

Mete

Üye
Kızımızın saçlarında nerden geldiğini bilemediğimiz bit sirkeler olmaya başladı. Bit şampuanı kullananlar çözüm oluyor mu? Bit şampuanı kullanırsanız kısa sürede çözüm bulabilirsiniz dediler birazdan eczaneye gidip bit şampuanı almayı düşünüyorum. Sevgili arkadaşlar bu konuda bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz. Evde ister istemez diğer çocuğumuza geçsin istemeyiz çünkü okula gidiyor okula gidince çocuktan çocuğa geçmesi çok kolay diye biliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim selamlar

L

Levent

Üye
Bit şampuanı yerine spreyleri var, spreyleri çok etkili arkadaşım

Alperen

Alperen

Üye
Bit şampuanı kesinlikle çözüm oluyor iyice yedirin baya bya etkili hangisini alırsanız alın güzel sonuç alırsınız arada düzenli kullanım yapın. Deriye yapışan bir sirkelerine dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
44
Çevrim içi ziyaretçiler
80
Toplam ziyaretçi
124

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt