Bipera Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Geek
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 12K
  • Cevap 9

1
Bipera bedlissa dökülme karşıtı şampuan kullananlar var mı, çok merak ettim gerçekten reklamlarda öyle bir sunum yapmışlar ki aklım başımdan gitti saç çıkaran şampuan gibi lanse etmişler. Ürün içeriğinde şu açıklamalar yazıyor. Zenginleştirilmiş İçeriğiyle Saçları kökten uca besler. İçeriğindeki bitki özleri Çam Terebentin yağı, Siyah Sarımsak, Çay Ağacı gibi bitkisel Sayesinde İle Yıpranma ve Koparak Dökülmelere Karşı, Saç Derisiflorasını dengelemeye ve saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olur. Saçların hızlı uzamasını sağlayarak kısa sürede dolgunluk, hacim ve parlaklık kazandırır. Düzenli kullanımda 2 hafta sonra saçlarda çoğalma falan filan sizce nedir bu durum. [ATTACH type="full" alt="Bipera Şampuan Kullananlar Yorumları"]1856[/ATTACH]
9 6
1
[QUOTE="Mina, post: 6164, member: 653"] Merhabalar şampuan bugün geldi birazdan saçlarımı yıkayıp ilk deneyimlerimi sizlere yazacağım bakalım nasıl bir etkisi varmış uzun saçları dolgunluk verecek mi [ATTACH type="full" alt="bipera şampuan.jpg"]1908[/ATTACH] [/QUOTE] Merak ediyorum lütfen detayları yazabilirmisiniz son günlerde çok revaçta
G

Geek

Üye
Bipera bedlissa dökülme karşıtı şampuan kullananlar var mı, çok merak ettim gerçekten reklamlarda öyle bir sunum yapmışlar ki aklım başımdan gitti saç çıkaran şampuan gibi lanse etmişler. Ürün içeriğinde şu açıklamalar yazıyor. Zenginleştirilmiş İçeriğiyle Saçları kökten uca besler. İçeriğindeki bitki özleri Çam Terebentin yağı, Siyah Sarımsak, Çay Ağacı gibi bitkisel Sayesinde İle Yıpranma ve Koparak Dökülmelere Karşı, Saç Derisiflorasını dengelemeye ve saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olur. Saçların hızlı uzamasını sağlayarak kısa sürede dolgunluk, hacim ve parlaklık kazandırır.

Düzenli kullanımda 2 hafta sonra saçlarda çoğalma falan filan sizce nedir bu durum.

P

Polat

Üye
Şampuan saç çıkarmaz kardeşim ben inanmıyorum

Alperen

Alperen

Üye
Yıllardır saç bakım ürünlerini incelerim kim ne kullanır neler yapar hangi ürün saç çıkarır gibi, şampuan kullanımı ile ilgili net bir fikrim var , saç ekimi sonrasıda saç ekimi önceside saç dökülmesi olanlarda psikolojik etki hariç herhangi bir etkisi yok zararsız temizleme yapabilir şampuan sadece saçlı derinize zarar vermesin yeter, her gün sosyal medyada şampuan reklamları var bipera şampuan yorumları var mı bilmiyorum yorumları okurken muhakak kadın ve erkek olarak ayrım yapın.

K

kelboy

Üye
Bir şampuana 200 lira vermek bana pek mantıklı gelmiyor.

M

maximum

Üye
Öncelikle bipera Şampuan Facebook reklamları güzel kurgulanmış, yorumlara baktım, bakın sizde göreceksiniz profillerin bazilari sahte arkadaşlar, yemin ederim sahte profiller iel yorumlar yapılmış
Screenshot_2022-11-17-02-08-10-159_com.facebook.katana.jpg

M

maximum

Üye
Screenshot_2022-11-17-02-08-06-399_com.facebook.katana.jpg
Screenshot_2022-11-17-02-08-18-784_com.facebook.katana.jpg

revivo

revivo

Üye
Farklı farklı şampuan kullanımını tavsiye ediyorum, Minoxil veya minoxidil kullananlar bilir bir süre sonra saç kökleri alışınca veya bir döngü muhabbetine girince etkisi az oluyor veya geri kazanımlar geri gidiyor, Özellikle şampuan da öyle örneğin ilk 4 ay Biotin içerikli şampuan kullanırken diğer 4 ay kara sarımsaklı şampuan ve diğer 4 ay e vitamin procapil içerikli şampuan kullanın dönüşümlü olmasını tercih edin. Şampuan saç çıkarmaz, saçlarınızındaha hoş ve saçları deri hastalıklarının bir miktar önüne geçebilir. Güzel temizleyebilir, gimdes onaylı şampuanlar tercih edebilirsiniz, vichy markası adamlar güç sahibi bu sektörün

Mina

Mina

Üye
Merhabalar şampuan bugün geldi birazdan saçlarımı yıkayıp ilk deneyimlerimi sizlere yazacağım bakalım nasıl bir etkisi varmış uzun saçları dolgunluk verecek mi

bipera şampuan.jpg

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Bende eşime aldım çok merak etmiş kullanmak istedi 2 tane sipariş verdim bende kullanırım nasıl bir etkisi olacak bakalım

rooney43

rooney43

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt