Bipera at kuyruğu şampuanı kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Cansuu
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 1

1
Bipera Bedlissa at kuyruğu şampuanı kullananlar var mı forumda hızlı saç uzatmak için ürün açıklamasında etkili olur yazılmış şampuan içeriğinde zenginleştirilmiş bitkisel özler Atkuyruğu şampuanı formülasyonu sayesinde saçlarınızın hızlı ve sağlıklı biçimde uzamasına yardımcı olur. Atkuyruğu özü (silica), keratin ve biotin ile güçlendirilerek saçlarınızın sağlıklı bir parlaklık, yumuşaklık ve dolgunluk kazanmasına yardımcı olur. Daha gür saçlara kavuşmak için kısa sürede etkisini gösterir. Saçları kökten uza besleyerek sağlamlık kazandırır. Koparak dökülmeleri, mat görünümü, saç kırılmaları mı engeller. Şampuan içinde sls, paraben ve diğer zararlı kimyasal maddeler içermez. Bipera şampuan 400 fiyatı 200 tl. Günlük kullanıma uygundur. Hızlı saç uzatmak için şampuanı kullanıp memnun kalan bayan arkadaşlardan yorum bekliyorum saçlarım aşırı mat ve dalgalı ve sönük sürekli düzleştirici kullanıyorum saçıma iyi gelen parlaklık ve dolgunluk sağlayan bir şampuan arıyorum. Trendyolda kullanıcı yorumlarını okudum ama sizden de yorum duymak istiyorum. [ATTACH type="full" alt="Bipera at kuyruğu şampuanı kullananlar yorumları"]1857[/ATTACH]
1 6
1
Canım benim saçlarda geç uzama vardı 1 aydır kullanıyorum haftada 3 defa fark edilir bir dolgunluk oldu ve hacim veriyor dökülmede azalma olduğunu göremedim daha 1 ay oldu ikinci ayın sonunda yorumumu güncellerim.
C

Cansuu

Üye
Bipera Bedlissa at kuyruğu şampuanı kullananlar var mı forumda hızlı saç uzatmak için ürün açıklamasında etkili olur yazılmış şampuan içeriğinde zenginleştirilmiş bitkisel özler Atkuyruğu şampuanı formülasyonu sayesinde saçlarınızın hızlı ve sağlıklı biçimde uzamasına yardımcı olur. Atkuyruğu özü (silica), keratin ve biotin ile güçlendirilerek saçlarınızın sağlıklı bir parlaklık, yumuşaklık ve dolgunluk kazanmasına yardımcı olur. Daha gür saçlara kavuşmak için kısa sürede etkisini gösterir. Saçları kökten uza besleyerek sağlamlık kazandırır. Koparak dökülmeleri, mat görünümü, saç kırılmaları mı engeller. Şampuan içinde sls, paraben ve diğer zararlı kimyasal maddeler içermez. Bipera şampuan 400 fiyatı 200 tl. Günlük kullanıma uygundur.

Hızlı saç uzatmak için şampuanı kullanıp memnun kalan bayan arkadaşlardan yorum bekliyorum saçlarım aşırı mat ve dalgalı ve sönük sürekli düzleştirici kullanıyorum saçıma iyi gelen parlaklık ve dolgunluk sağlayan bir şampuan arıyorum. Trendyolda kullanıcı yorumlarını okudum ama sizden de yorum duymak istiyorum.

D

Durubeyaz

Üye
Canım benim saçlarda geç uzama vardı 1 aydır kullanıyorum haftada 3 defa fark edilir bir dolgunluk oldu ve hacim veriyor dökülmede azalma olduğunu göremedim daha 1 ay oldu ikinci ayın sonunda yorumumu güncellerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt