Soru Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan byburak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 331
  • Cevap 1

Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan kullananlar var mı?

1
Arkadaşlar bu şampuanı kullananlar varmı bu aralar saçlarım çok dökülmeye başladı mevsimsel olduğunu düşünüyorum ama normal dökülmeye oranla bir hayli fazla dökülmeler var ve ellerimle saçlarımı taradığımda saçlar kolay bir şekilde geliyor köklerine bakıyorum sanki kurumuş gibiler market şampuanları kullanıyordum bırakmayı düşünüyorum daha kaliteli bir şampuana geçmeye karar verdim bu aralar siyah şampuanlar baya tutuluyor bende bioxcin siyah sarımsaklı şampuan kullanmaya başladım net olarak şunu söyleyebilirim ilk kullanımdan itibaren saçlarda canlılık parlaklık dökülmeler de azalma olduğunu gördüm yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve beğendiğimi söyleyebilirim ama saçları gürleştirdiğini söyleyemem ama uzun vade de nasıl etkisi olur kullanıp görecem saçlarda çok hoş bir koku bırakıyor saçları yumuşacık ve kuruluğa da iyi geliyor içinde sarımsak var yazıyor ama koku felan yok gayet temiz bir kokusu var trendyol da hepsiburada gibi sitelerde uygun fiyatı var eczanelerde pahalı biraz uzun süre kullanmayı düşünüyorum etkisi nasıl olur yorumlarımı buradan yazarım. Sizlerinde kullanıp memnun kaldığı her hangi bir marka şampuan varsa yazabilirsiniz hangisi daha kaliteli ise ona geçiş yapabilirim. [ATTACH type="full"]609[/ATTACH]
1 6
1
Merhaba, saç dökülmesi sorununu çözmek için Bioxcin aldım, ancak kullanmaya başladıktan sonra saç dökülmem daha da arttı. Başta farklı sebeplerden kaynaklandığını düşündüm ve 3 hafta boyunca kullanmaya devam ettim, ama dökülme durmadı. Şampuanı bıraktıktan sonra saç dökülmem de azaldı. Böyle bir etki beklemiyordum ve maalesef hiç memnun kalmadım.
B

byburak

Üye
Arkadaşlar bu şampuanı kullananlar varmı bu aralar saçlarım çok dökülmeye başladı mevsimsel olduğunu düşünüyorum ama normal dökülmeye oranla bir hayli fazla dökülmeler var ve ellerimle saçlarımı taradığımda saçlar kolay bir şekilde geliyor köklerine bakıyorum sanki kurumuş gibiler market şampuanları kullanıyordum bırakmayı düşünüyorum daha kaliteli bir şampuana geçmeye karar verdim bu aralar siyah şampuanlar baya tutuluyor bende bioxcin siyah sarımsaklı şampuan kullanmaya başladım net olarak şunu söyleyebilirim ilk kullanımdan itibaren saçlarda canlılık parlaklık dökülmeler de azalma olduğunu gördüm yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve beğendiğimi söyleyebilirim ama saçları gürleştirdiğini söyleyemem ama uzun vade de nasıl etkisi olur kullanıp görecem saçlarda çok hoş bir koku bırakıyor saçları yumuşacık ve kuruluğa da iyi geliyor içinde sarımsak var yazıyor ama koku felan yok gayet temiz bir kokusu var trendyol da hepsiburada gibi sitelerde uygun fiyatı var eczanelerde pahalı biraz uzun süre kullanmayı düşünüyorum etkisi nasıl olur yorumlarımı buradan yazarım. Sizlerinde kullanıp memnun kaldığı her hangi bir marka şampuan varsa yazabilirsiniz hangisi daha kaliteli ise ona geçiş yapabilirim.
Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan Kullananlar.png

E

Exantrick

Üye
Merhaba, saç dökülmesi sorununu çözmek için Bioxcin aldım, ancak kullanmaya başladıktan sonra saç dökülmem daha da arttı. Başta farklı sebeplerden kaynaklandığını düşündüm ve 3 hafta boyunca kullanmaya devam ettim, ama dökülme durmadı. Şampuanı bıraktıktan sonra saç dökülmem de azaldı. Böyle bir etki beklemiyordum ve maalesef hiç memnun kalmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
55

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt