B
byburak
Üye
Arkadaşlar bu şampuanı kullananlar varmı bu aralar saçlarım çok dökülmeye başladı mevsimsel olduğunu düşünüyorum ama normal dökülmeye oranla bir hayli fazla dökülmeler var ve ellerimle saçlarımı taradığımda saçlar kolay bir şekilde geliyor köklerine bakıyorum sanki kurumuş gibiler market şampuanları kullanıyordum bırakmayı düşünüyorum daha kaliteli bir şampuana geçmeye karar verdim bu aralar siyah şampuanlar baya tutuluyor bende bioxcin siyah sarımsaklı şampuan kullanmaya başladım net olarak şunu söyleyebilirim ilk kullanımdan itibaren saçlarda canlılık parlaklık dökülmeler de azalma olduğunu gördüm yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve beğendiğimi söyleyebilirim ama saçları gürleştirdiğini söyleyemem ama uzun vade de nasıl etkisi olur kullanıp görecem saçlarda çok hoş bir koku bırakıyor saçları yumuşacık ve kuruluğa da iyi geliyor içinde sarımsak var yazıyor ama koku felan yok gayet temiz bir kokusu var trendyol da hepsiburada gibi sitelerde uygun fiyatı var eczanelerde pahalı biraz uzun süre kullanmayı düşünüyorum etkisi nasıl olur yorumlarımı buradan yazarım. Sizlerinde kullanıp memnun kaldığı her hangi bir marka şampuan varsa yazabilirsiniz hangisi daha kaliteli ise ona geçiş yapabilirim.