Şampuan Bioxcin şampuan kullananlar cevap atarsa sevinirim

• Konuyu başlatan Ace
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 145
  • Cevap 3

Bioxcin şampuan kullananlar cevap atarsa sevinirim

1
Merhaba arkadaşlar, saçlarım uzadıktan sonra dökülme problemi yaşamaya başladım, saçlarda kepeklenme, yağlanma ve saç kaşıntısı da var ve bu nedenle bioxcin forte şampuan kullanmaya başladım. Ancak bioxcin kullanmaya başladıktan sonra sanki saç dökülmem daha da arttı. Diğer sorunlar biraz azaldı. Benzer bir durumu yaşayan var mı? Sizce bu normal mi yoksa başka bir şampuan veya çözüm mü denemeliyim? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
3 6
1
Bioxcin şampuanı bidaha almam dökülmeleri çoğalttı saçım daha çok yağlanıyor şişe bitince head shoulders şampuana geçecem
A

Ace

Üye
Merhaba arkadaşlar, saçlarım uzadıktan sonra dökülme problemi yaşamaya başladım, saçlarda kepeklenme, yağlanma ve saç kaşıntısı da var ve bu nedenle bioxcin forte şampuan kullanmaya başladım. Ancak bioxcin kullanmaya başladıktan sonra sanki saç dökülmem daha da arttı. Diğer sorunlar biraz azaldı. Benzer bir durumu yaşayan var mı? Sizce bu normal mi yoksa başka bir şampuan veya çözüm mü denemeliyim? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

H

Hüseyin

Üye
O zaman belki bırakmayı düşünebilirsin... Ben de bioxcin kullanıyorum ve saç dökülmem tamamen durmasa da biraz yavaşladığını düşünüyorum. Yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum. Aslında bu şampuana başlamada geç kaldım, çünkü yanlar biraz açılmıştı bile.

Ama en azından elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, bu da psikolojik olarak biraz rahatlatıyor.

M

Merlot

Üye
Head and Shoulders'ı şampuanı çok övüyorlar. Denemenizi öneririm 3 haftada benim dökülmeleri azalttı özellikle kepek yağlanmaya çok iyi geliyor

A

Ace

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bioxcin şampuanı bidaha almam dökülmeleri çoğalttı saçım daha çok yağlanıyor şişe bitince head shoulders şampuana geçecem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
27
Çevrim içi ziyaretçiler
48
Toplam ziyaretçi
75

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt