H
Holosko
Üye
Arkadaşlar saçlarımı sadece güçlendirmek için etkili bir ürün arayışım devam ediyor çok fazla bir dökülmem yok daha önceden 5 ay minoxil kullanıp bıraktım saçlarımı baya döküp önleri seyrekleştirdi böyle kaldı şimdi bende günde 5 mg biotin ve kafein losyona başlamayı düşünüyorum şampuan olarak prozinc plus şampuan kullanıyorum 3 güne 1 ketoral şampuan ile saçlarımı yıkarım sizlere birkaç sorum olacak saçlarım kısa olduğu için dermaroller alsam saçlı alanlara uygulama yapsam sorun olurmu önlerde ki ince olan saçları kalınlaştırmak için kullanmayı düşünüyorum uygulanan losyonlar bu şekil hücreye daha fazla iletiliyormuş. Bu aralar bioxcin markasının ürünleri dikkatimi çekti içeriklerini güçlendirmişler minoxil yerine bioxcin quantum serum kullansam saçlarıma etkisi olurmu önceden bu markanın ürünlerini kullandım ama işe yaramadıy dı vitamin de kullandım etkisi olmuyor sanırım saç hücresine gitmiyor gibi. Saç için bioxcin quantum serum kullananlar varsa işe yarayıp yaramadığı hakkında bilgi verirse kullanacak insanlara faydalı olmuş olur paramızı boşa harcamayalım.