Bioxcin Quantum Serum Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Holosko
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 581
  • Cevap 2

Bioxcin Quantum Serum Kullananlar Yorumları

1
Arkadaşlar saçlarımı sadece güçlendirmek için etkili bir ürün arayışım devam ediyor çok fazla bir dökülmem yok daha önceden 5 ay minoxil kullanıp bıraktım saçlarımı baya döküp önleri seyrekleştirdi böyle kaldı şimdi bende günde 5 mg biotin ve kafein losyona başlamayı düşünüyorum şampuan olarak prozinc plus şampuan kullanıyorum 3 güne 1 ketoral şampuan ile saçlarımı yıkarım sizlere birkaç sorum olacak saçlarım kısa olduğu için dermaroller alsam saçlı alanlara uygulama yapsam sorun olurmu önlerde ki ince olan saçları kalınlaştırmak için kullanmayı düşünüyorum uygulanan losyonlar bu şekil hücreye daha fazla iletiliyormuş. Bu aralar bioxcin markasının ürünleri dikkatimi çekti içeriklerini güçlendirmişler minoxil yerine bioxcin quantum serum kullansam saçlarıma etkisi olurmu önceden bu markanın ürünlerini kullandım ama işe yaramadıy dı vitamin de kullandım etkisi olmuyor sanırım saç hücresine gitmiyor gibi. Saç için bioxcin quantum serum kullananlar varsa işe yarayıp yaramadığı hakkında bilgi verirse kullanacak insanlara faydalı olmuş olur paramızı boşa harcamayalım. [ATTACH type="full" alt="Bioxcin Quantum Serum Kullananlar Yorumları_.png"]608[/ATTACH]
2 6
1
Kullananlar var mı gerçekten saç çıkarıyor mu?
H

Holosko

Üye
Arkadaşlar saçlarımı sadece güçlendirmek için etkili bir ürün arayışım devam ediyor çok fazla bir dökülmem yok daha önceden 5 ay minoxil kullanıp bıraktım saçlarımı baya döküp önleri seyrekleştirdi böyle kaldı şimdi bende günde 5 mg biotin ve kafein losyona başlamayı düşünüyorum şampuan olarak prozinc plus şampuan kullanıyorum 3 güne 1 ketoral şampuan ile saçlarımı yıkarım sizlere birkaç sorum olacak saçlarım kısa olduğu için dermaroller alsam saçlı alanlara uygulama yapsam sorun olurmu önlerde ki ince olan saçları kalınlaştırmak için kullanmayı düşünüyorum uygulanan losyonlar bu şekil hücreye daha fazla iletiliyormuş. Bu aralar bioxcin markasının ürünleri dikkatimi çekti içeriklerini güçlendirmişler minoxil yerine bioxcin quantum serum kullansam saçlarıma etkisi olurmu önceden bu markanın ürünlerini kullandım ama işe yaramadıy dı vitamin de kullandım etkisi olmuyor sanırım saç hücresine gitmiyor gibi. Saç için bioxcin quantum serum kullananlar varsa işe yarayıp yaramadığı hakkında bilgi verirse kullanacak insanlara faydalı olmuş olur paramızı boşa harcamayalım.
Bioxcin Quantum Serum Kullananlar Yorumları_.png

rooney43

rooney43

Üye
saç dökülmesi için ve saçların tekrar geri kazanılması için ne kadar çok ürün var...Genetik saç dökülmen mi var :) çok araştır kardeşim her ürüne para vermeye değmiyor.

E

Eleanor

Üye
Kullananlar var mı gerçekten saç çıkarıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt