Soru Bioxcin Quantum Şampuan Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan xavi07
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 342
  • Cevap 0

Bioxcin Quantum Şampuan Kullananlar Memnun mu?

1
Bioxcin Quantum yağlı saçlar için olan şampuanı 1 aydır kullanıyorum benim mevsimsel saç dökülmesi sorunum var en ufak hava değişiminden saçlarım etkilenip dökülüyor. Duş sırasında saçlarım ellerimde kalıyordu bu şampuanı kullananlı saç dökülmesinş durdurdu ve dökülen yelerdeki saçlarda tekrar saçlanma oluşuyor. Tek olumsuz yanı ciddi anlamda kaşıntı yapıyor ve akşam saçınızı yıkadıysanız sabaha yağlanmış oluyor. Bende dönüşümlü olarak head & shoulders ile yıkıyorum kaşıntı ve yağlanmayı ciddi biçimde önlüyor. Ama genetik saç dökülmesi olan arkadaşım kullanıyor işe yaramadığını söyledi şampuan boyu 300 ml fiyatı 3 tanesi 76 tl aranızda bioxcin Quantum şampuanları ve serumu kullananlar var mı?
0 6
1
Bioxcin Quantum yağlı saçlar için olan şampuanı 1 aydır kullanıyorum benim mevsimsel saç dökülmesi sorunum var en ufak hava değişiminden saçlarım etkilenip dökülüyor. Duş sırasında saçlarım ellerimde kalıyordu bu şampuanı kullananlı saç dökülmesinş durdurdu ve dökülen yelerdeki saçlarda tekrar saçlanma oluşuyor. Tek olumsuz yanı ciddi anlamda kaşıntı yapıyor ve akşam saçınızı yıkadıysanız sabaha yağlanmış oluyor. Bende dönüşümlü olarak head & shoulders ile yıkıyorum kaşıntı ve yağlanmayı ciddi biçimde önlüyor. Ama genetik saç dökülmesi olan arkadaşım kullanıyor işe yaramadığını söyledi şampuan boyu 300 ml fiyatı 3 tanesi 76 tl aranızda bioxcin Quantum şampuanları ve serumu kullananlar var mı?
X

xavi07

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
101
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt