kleisberg
Üye
Merhabalar herkese iyi forumlar dilerim. Çocuğum için bit ve sirke giderici sprey aramaktaydım. Google üzerinde araştırma yaparken Trendyol üzerinde Bioxcin Paramed Bit Ve Sirke Giderici Sprey ile karşılaştım. 100 ml lik şişesi 80 ₺ gibi bir fiyata satılmakta. Kutusunu incelediğim zaman gayet etkili bir ilaç gibi gözüküyor. Daha detaylı bilgiler için Trendyol'daki yorumlar bölümünü incelemeye başladığımda herhangi bir yorum ile karşılaşmadım. Daha sonra markanın kendi web sayfasına denk geldim ve orada yorumlar mevcuttu. Bir kullanıcının yorumuna göre; Anasınıfındaki bit salgınından sonra kullanıcı kendi çocuğu için ürünü satın almış. Eczaneden ürünü alıp kullanmaya başladıktan 1 gün sonra bit ile ilgili hiçbir sıkıntılarının kalmadığın belirtmiş. Bir diğer kullanıcının yorumuna göre ise ürünün fiyatı piyasadaki diğer ürünlerin fiyatından biraz daha yüksek olsa da kalite olarak diğer ürünlerden kat ve kat daha iyi olduğunu belirtmiş. Ayrıca kullanıcı diğer ürünler ile vakit kaybetmek yerine kesinlikle bu ürünün alınmasını tavsiye etmiş.