Bioxcin mi minoxil mi kullanmalıyım?

• Konuyu başlatan bariz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 66
  • Cevap 2

Bioxcin mi minoxil mi kullanmalıyım?

1
Merhaba arkadaşlar televizyonlarda bioxcin görüyorum ve bir çok arkadaşımda minoxil kullanımını öneriyor, saç dökülmesi için bioxcin mi minoxil mi kullanmalıyım? Saç dökülmesi gerçekten çok zor bir durum ve bu konuda ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Cilt lekesi için konu açtım lakin baktım saç dökülmesi durumda var bu konuda forumda tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. Minoxil mi etkili bioxcin mi etkili?
2 6
1
saçınızı çıkarmak için minoxil, saçı beslemek için bioxcin
B

bariz

Üye
Merhaba arkadaşlar televizyonlarda bioxcin görüyorum ve bir çok arkadaşımda minoxil kullanımını öneriyor, saç dökülmesi için bioxcin mi minoxil mi kullanmalıyım? Saç dökülmesi gerçekten çok zor bir durum ve bu konuda ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Cilt lekesi için konu açtım lakin baktım saç dökülmesi durumda var bu konuda forumda tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. Minoxil mi etkili bioxcin mi etkili?

T

teco

Üye
saç ekimi sonrası benim önerim bioxcin

Alperen

Alperen

Üye
saçınızı çıkarmak için minoxil, saçı beslemek için bioxcin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
63
Çevrim içi ziyaretçiler
109
Toplam ziyaretçi
172
Robots
20

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt