lusyus
Üye
Bioxcin forte minoxidil kullananlar ne kadar etkili olduğunu öğrenmek maksadım, arkadaşlar daha önceleri bioxcin markasının 1 kutu ampul serumunu kullandım ama ne yazık ki bırakın saç çıkartmayı dökülmeyi bile durdurmadı. Bende daha sonraları minoxidil losyonlarda arak ve pakdarou gibi yabancı marka minoxidilleri kullandım. Saçıma etki ettimi derseniz dökülmeleri durdurdu daha sonraları saçlarımı gürleştirdi ama 8. aydan sonra saçlarım eski haline gelmeye başladı. Bu yabancı marka minoxiller ne kadar güvenilir oda belli değil. Bioxcin markasının minoxidili var ne kadar etkilidir kullananlar varmı aranızda. Minoxil Forte de var birde bunuda kullanmayı düşünüyorum.
Forumda toz minoxidil satan üyeler var almayı tavsiye edersiniz ne kadar güvenilirdir. Alıp kendimiz losyon yapıp kullansak eczanede satılanlara göre dahamı uyguna gelir. İçine alkol pph felan katılıyor bunları bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.
Forumda toz minoxidil satan üyeler var almayı tavsiye edersiniz ne kadar güvenilirdir. Alıp kendimiz losyon yapıp kullansak eczanede satılanlara göre dahamı uyguna gelir. İçine alkol pph felan katılıyor bunları bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.