Bioblas Botanic Oils Sarımsaklı Şampuan Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan İhsan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 675
  • Cevap 2

Bioblas Botanic Oils Sarımsaklı Şampuan Kullananlar Memnun mu?

1
[B]Bioblas botanic oils sarımsaklı şampuan kullananlar[/B] nasıl etki aldığı ile ilgili bilgilere ihtiyacım vardı, bioxcin firmasına mı ait onuda bilmiyorum arkadaşlar, bioblas şampuan kutusu üzerinde günlük şampuan için uygun olduğu ve sarımsaklı şampuan olduğu için saçlarda koku bırakmadığını ifade eden yazılar var. Bioblas botanic oils tüm saç tipleri için uygun içeriğinde ise organik zeytinyağı içerir, sarımsağın içeriği 100 de 100 korunarak geliştirilmiştir. [ATTACH type="full"]1799[/ATTACH] [HEADING=1]Sarımsaklı Şampuan Özellikleri[/HEADING] [LIST] [*]Dış etkenlerin saçlar üzerindeki etkileri azaltır. [*]Saçların ömrünü uzatır [*]Saç dökülmesini azaltır engeller. [/LIST] Bioblas Botanic Oils sarımsaklı şampuan organik yağ içeriği ile zayıf saçların tekrar geri kazanmasına etki eder diye ifade ediyor şampuan kutusu içeriğinde. [HEADING=2]Bioblas Botanic Oils Sarımsaklı Şampuan Şikayet[/HEADING] Stres ve bir çok nedenden dolayı mevsimsel geçişler nedeniyle genetik dökülme nedeniyle saçlar çok dökülür, bu gibi durumlarda bir çok etki olduğu için bilinmezlik olabilir. Sarımsaklı şampuandan tek başına bir etki beklemek yanlış olacağını düşünüyorum. Bioblas sarımsaklı şampuan şikayet oluşabilir lakin şampuandan tek başına saç çıkarma beklentisi oluşmaması lazım.
2 6
1
O kadar şampuan var ki neredeyse içerikleri falan hepsi aynı, ben şaşırıyorum açıkçası bu duruma
İ

İhsan

Üye
Bioblas botanic oils sarımsaklı şampuan kullananlar nasıl etki aldığı ile ilgili bilgilere ihtiyacım vardı, bioxcin firmasına mı ait onuda bilmiyorum arkadaşlar, bioblas şampuan kutusu üzerinde günlük şampuan için uygun olduğu ve sarımsaklı şampuan olduğu için saçlarda koku bırakmadığını ifade eden yazılar var. Bioblas botanic oils tüm saç tipleri için uygun içeriğinde ise organik zeytinyağı içerir, sarımsağın içeriği 100 de 100 korunarak geliştirilmiştir.

Bioblas Botanic Oils Sarımsaklı Şampuan Kullananlar.jpeg

Sarımsaklı Şampuan Özellikleri​

• Dış etkenlerin saçlar üzerindeki etkileri azaltır.
  • Saçların ömrünü uzatır
  • Saç dökülmesini azaltır engeller.
Bioblas Botanic Oils sarımsaklı şampuan organik yağ içeriği ile zayıf saçların tekrar geri kazanmasına etki eder diye ifade ediyor şampuan kutusu içeriğinde.

Bioblas Botanic Oils Sarımsaklı Şampuan Şikayet​

Stres ve bir çok nedenden dolayı mevsimsel geçişler nedeniyle genetik dökülme nedeniyle saçlar çok dökülür, bu gibi durumlarda bir çok etki olduğu için bilinmezlik olabilir. Sarımsaklı şampuandan tek başına bir etki beklemek yanlış olacağını düşünüyorum. Bioblas sarımsaklı şampuan şikayet oluşabilir lakin şampuandan tek başına saç çıkarma beklentisi oluşmaması lazım.

K

Karahan

Üye
Saçı güzel temizliyor yağlanmaya da faydası var gibi bu aralar bu şampuanı kullanıyorum

@

@ron

Üye
O kadar şampuan var ki neredeyse içerikleri falan hepsi aynı, ben şaşırıyorum açıkçası bu duruma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt