Binox saç serumu kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Chrisis
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 313
  • Cevap 0

Binox saç serumu kullananlar memnun mu?

1
Arkadaşlar binox saç serumu kullananlar yorumları burada paylaşalım. YouTube, instagram ve facebook sayfalarını biraz dolaştım bir çok insan yorumlar yazmış kullananlara ait resimleri görünce oldukça şaşırtıcı sonuçlar alındığını gördüm bu yorumları resimler kendileri tarafından mı yazılıyor yoksa gerçek üyeler mi yazıyor anlamak biraz zor bir sürü iyi kötü yorum yazanlar var. Biraz araştırma yaptım ilk mavi suyun üreticisi olan bingöllü fatih lakaplı birisi tarafından sağlık bakanlığı onayı alınarak satışa sunulmuş bir serum. Binox saç çıkartıcı serum diye markasını tescillemiş ürünün rengini de sahtekarlar çoğaldığı için şeffaf yapıp bu marka ile satışa sunmuş. Forumlarda hiç gerçek kullananlar görmedim doğrusu hep sosyal medyada var bu durumda pek inandırıcı gelmiyor açıkcası. Diğer ekşi kızlar soruyor vb. gibi sitelerde içinde kimyasal var yazanlar olmuş ama ürünün kutusunun içeriğinde kimyasal içerik olduğu yazmıyor bitkisel şeyler yazıyor. Bu ürünü şöyle bir düşündüm bir kişiye satsa ne kadar kar kazanır bir alan bir daha almasa bile dünya kadar para kazanılmış olur. Sosyal medyada paylaşılan resimler gerçekçi görünüyor fotoshop bilgisi olan incelerse iyi olur forumda binox saç çıkarıcı serum kullananlar deneyim sahibi olan arkadaşlar bu ürün hakkında bizleri aydınlatırsa çok iyi olacaktır aklımızdaki soru işaretleri gider. [ATTACH type="full"]607[/ATTACH]
0 6
1
Arkadaşlar binox saç serumu kullananlar yorumları burada paylaşalım. YouTube, instagram ve facebook sayfalarını biraz dolaştım bir çok insan yorumlar yazmış kullananlara ait resimleri görünce oldukça şaşırtıcı sonuçlar alındığını gördüm bu yorumları resimler kendileri tarafından mı yazılıyor yoksa gerçek üyeler mi yazıyor anlamak biraz zor bir sürü iyi kötü yorum yazanlar var. Biraz araştırma yaptım ilk mavi suyun üreticisi olan bingöllü fatih lakaplı birisi tarafından sağlık bakanlığı onayı alınarak satışa sunulmuş bir serum. Binox saç çıkartıcı serum diye markasını tescillemiş ürünün rengini de sahtekarlar çoğaldığı için şeffaf yapıp bu marka ile satışa sunmuş. Forumlarda hiç gerçek kullananlar görmedim doğrusu hep sosyal medyada var bu durumda pek inandırıcı gelmiyor açıkcası. Diğer ekşi kızlar soruyor vb. gibi sitelerde içinde kimyasal var yazanlar olmuş ama ürünün kutusunun içeriğinde kimyasal içerik olduğu yazmıyor bitkisel şeyler yazıyor. Bu ürünü şöyle bir düşündüm bir kişiye satsa ne kadar kar kazanır bir alan bir daha almasa bile dünya kadar para kazanılmış olur. Sosyal medyada paylaşılan resimler gerçekçi görünüyor fotoshop bilgisi olan incelerse iyi olur forumda binox saç çıkarıcı serum kullananlar deneyim sahibi olan arkadaşlar bu ürün hakkında bizleri aydınlatırsa çok iyi olacaktır aklımızdaki soru işaretleri gider. [ATTACH type="full"]607[/ATTACH]
C

Chrisis

Üye
Arkadaşlar binox saç serumu kullananlar yorumları burada paylaşalım. YouTube, instagram ve facebook sayfalarını biraz dolaştım bir çok insan yorumlar yazmış kullananlara ait resimleri görünce oldukça şaşırtıcı sonuçlar alındığını gördüm bu yorumları resimler kendileri tarafından mı yazılıyor yoksa gerçek üyeler mi yazıyor anlamak biraz zor bir sürü iyi kötü yorum yazanlar var. Biraz araştırma yaptım ilk mavi suyun üreticisi olan bingöllü fatih lakaplı birisi tarafından sağlık bakanlığı onayı alınarak satışa sunulmuş bir serum. Binox saç çıkartıcı serum diye markasını tescillemiş ürünün rengini de sahtekarlar çoğaldığı için şeffaf yapıp bu marka ile satışa sunmuş. Forumlarda hiç gerçek kullananlar görmedim doğrusu hep sosyal medyada var bu durumda pek inandırıcı gelmiyor açıkcası. Diğer ekşi kızlar soruyor vb. gibi sitelerde içinde kimyasal var yazanlar olmuş ama ürünün kutusunun içeriğinde kimyasal içerik olduğu yazmıyor bitkisel şeyler yazıyor. Bu ürünü şöyle bir düşündüm bir kişiye satsa ne kadar kar kazanır bir alan bir daha almasa bile dünya kadar para kazanılmış olur. Sosyal medyada paylaşılan resimler gerçekçi görünüyor fotoshop bilgisi olan incelerse iyi olur forumda binox saç çıkarıcı serum kullananlar deneyim sahibi olan arkadaşlar bu ürün hakkında bizleri aydınlatırsa çok iyi olacaktır aklımızdaki soru işaretleri gider.

Binox saç serumu kullananlar.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
14
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
49

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt