S
Salvador
Üye
Bingöllü fatih saç çıkaran losyon kullanıcı yorumları. Arkadaşlar internette youtube, facebook yada instagramda son dönemlerde çok popüler olan ve saç çıkardığını iddia ettiği bingöllü fatih saç çıkaran losyonu kullananlar var mı? Özellikle merak ettiğim bir ürün kullanıcı yorumlarını araştırıyorum bu serumla ilgili bir çok olumlu ve olumsuz yorumlarda var şikayet var sitesinde bir çok konuda açılmış ne kadar güvenlidir bilinmez ama bana pek güven vermiyor doğrusu. Ekşi sözlükte ve kızlar soruyor sitelerini bayağıdır takip ederim, instagram da facede youtubede insanların yorumlarına bakıyorum. Geçen gün eksi sözlükte saç ile alakalı entrylere bakarken bu serumu gördüm bingöllü fatih adında birisi yapıyormuş gerçek manada saç çıkarıyormuş deniliyor. Bu kişinin facebook hesabına da girip baktım evet baya saçları çıkan kişilerin resimleri var yorumlar bu yorumları kendilerimi yazıyorlar ki yoksa bu kadar şirket üniversiteler hala saç dökülmesine kesin bir çözüm bulamazken bir kişinin hiçbir araştırma veya deneme çalışmaları yapmadan böyle iddialı bir ürün tanıtması bana biraz güvensiz geliyor. Forumda bingöllü fatih saç çıkaran serum kullananlar var mı? ya da Bingöl'de yaşayıp bu ürünü kendisinden alıp gerçekten saç çıkardığını gören ürün hakkında bilgisi olan, bende alıp kullanmak istiyorum ama bazı tereddütlerim var fiyatı uçuk deniliyor bilgisi deneyim sahibi olan varsa bizimle paylaşsın lütfen.