Bim Capitol Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan bandıl
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 3

Bim Capitol Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Saç dökülmesi yaşadığım için bim markette satılan capitol marka şampuan kullananlar varsa yorumları merak ediyorum hergün neredeyse gördüğüm bu şampuan ne kadar saçlara etkili, bim turuncu renkli capitol marka şampuan saç döker mi veya saçları nasıl etkiler kullananlar varsa lütfen yazabilir mi?
3 6
1
bu tür şampuanları genç kızlar veya kadınlar bayanlar kullanabilir genetik dökülmesi olan kullanamaz kardeşim
B

bandıl

Üye
Saç dökülmesi yaşadığım için bim markette satılan capitol marka şampuan kullananlar varsa yorumları merak ediyorum hergün neredeyse gördüğüm bu şampuan ne kadar saçlara etkili, bim turuncu renkli capitol marka şampuan saç döker mi veya saçları nasıl etkiler kullananlar varsa lütfen yazabilir mi?

Ekli dosyalar

• 797_buyuk_543X467_sampuan.jpg
    797_buyuk_543X467_sampuan.jpg
    28.3 KB · Gösterim: 5,517
Alperen

Alperen

Üye
Bayanların kullanabileceği bir şampuan birde genetik dökülmesi olmayan saç dökülmesi olmayanlar kullansin gerisi kendisine kalmis

Mete

Mete

Üye
Genetik dökülmeniz varsa gereksiz bir şampuan kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Capitol şampun hangi ülkenin onuda bilmiyorum ülkemizde üretim için uygun fiyatlar çok ucuz.

Adriano10

Adriano10

Üye
bu tür şampuanları genç kızlar veya kadınlar bayanlar kullanabilir genetik dökülmesi olan kullanamaz kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
101
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt