Bim A Plus Şampuan kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Luiz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 1

1
Bimde satılan A Plus şampuanı almak istedim içeriğine şöyle bir bakayım dedim gözüme çarpan zink pirition, climbazole, çay ağacı yağı, keratin, gibi kepek ve yağlanma karşıtı pek çok zengin içeriği olduğunu gördüm. Diğer şampuanlara göre içeriği kaliteli duruyor saçlar ve saç derisi için çok etkili maddeler var özellikle climbazole mantar öldürücü, kaşıntı giderici olarak bazı şampuanlar da var ve özellikle soya proteini dikkatimi çekti. Kepek ve yağlanmaya kesinlikle iyi geleceğini düşünüyorum diğer popüler sampuanlardan daha zengin bir içeriğe sahip bir ürün. Bir çok market şampuanı hepimiz denemişizdir, bu şampuanı kullanıp memnun kalan pek cok yorumlar okudum ama burası kadar önemseyeceğım platformlar değildi. Bu ürünü kullananlar yada duymuş olan var mıdır? Mutlaka alıp denemeyş düşünüyorum memnun kalıp kalmadığımı buradan yazarım. [ATTACH type="full" alt="Bim A Plus Şampuan kullananlar yorumları"]1723[/ATTACH]
1 6
1
Bugün bime baktım bu şampuanı bulamadım gelmiyor dediler satıştan kalktmı acaba
L

Luiz

Üye
Bimde satılan A Plus şampuanı almak istedim içeriğine şöyle bir bakayım dedim gözüme çarpan zink pirition, climbazole, çay ağacı yağı, keratin, gibi kepek ve yağlanma karşıtı pek çok zengin içeriği olduğunu gördüm. Diğer şampuanlara göre içeriği kaliteli duruyor saçlar ve saç derisi için çok etkili maddeler var özellikle climbazole mantar öldürücü, kaşıntı giderici olarak bazı şampuanlar da var ve özellikle soya proteini dikkatimi çekti. Kepek ve yağlanmaya kesinlikle iyi geleceğini düşünüyorum diğer popüler sampuanlardan daha zengin bir içeriğe sahip bir ürün.

Bir çok market şampuanı hepimiz denemişizdir, bu şampuanı kullanıp memnun kalan pek cok yorumlar okudum ama burası kadar önemseyeceğım platformlar değildi. Bu ürünü kullananlar yada duymuş olan var mıdır? Mutlaka alıp denemeyş düşünüyorum memnun kalıp kalmadığımı buradan yazarım.

E

Eleanor

Üye
Bugün bime baktım bu şampuanı bulamadım gelmiyor dediler satıştan kalktmı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
31
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
97

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt