Bepanthol losyon saç ekimi için kullanımı

• Konuyu başlatan saidemat
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 257
  • Cevap 1

Bepanthol losyon saç ekimi için kullanımı

1
Arkadaslar selam, merkezdeki yikamadan sonra evde yıkama yapıyorum kafaya bepanthol losyonu sürüp yumuşaması için 1 saat bekletiyorum ama bir türlü çıkmıyor. Greftlere zarar vermesin diye tazyikli su kullanmıyorum ve elimi değdirmiyorum. Losyon kalıntıları kalıyor. Temizlemek için 45 dakika uğraştım yinede az bişey kaldı. Siz nasıl yapıyorsunuz aynı durum sizdede oluyor mu?
1 6
1
Çok fazla bekletmeden yıkayın, 20 25 dk ılık suyla yıkayın durulayın çok uzun süre bekletiyorsunuz gerek yok o kadar özellikle sprey olanları var onu kullanın
S

saidemat

Üye
Arkadaslar selam, merkezdeki yikamadan sonra evde yıkama yapıyorum kafaya bepanthol losyonu sürüp yumuşaması için 1 saat bekletiyorum ama bir türlü çıkmıyor. Greftlere zarar vermesin diye tazyikli su kullanmıyorum ve elimi değdirmiyorum. Losyon kalıntıları kalıyor. Temizlemek için 45 dakika uğraştım yinede az bişey kaldı. Siz nasıl yapıyorsunuz aynı durum sizdede oluyor mu?

rooney43

rooney43

Üye
Çok fazla bekletmeden yıkayın, 20 25 dk ılık suyla yıkayın durulayın çok uzun süre bekletiyorsunuz gerek yok o kadar özellikle sprey olanları var onu kullanın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt