Bentonit kil kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan edias
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 634
  • Cevap 1

Bentonit kil kullananlar yorumları

1
bentonit kil kullananlar ürünün ne kadar etkili olduğunu en iyi yorumları ile ifade edebilecek kişiler olduğunu düşünüyorum. Çalışma arkadaşım biraz önce bana bütün hastalıkların hemen hemen hepsinin mideden başladığını söyledi bende evet yediğimiz içtiklerimiz bunlara sebeb olduğunu ifade ettim. Yemekleri belirli bir yaştan sonra midemiz hazmedemiyor öğütmüyor yani metabolizmamız çalışmıyor malesef. Bentonit mide bağırsak çalıştırdığını, bentonit kullanıcı yorumları okuduğunda bentonit bağırsak temizlediğini bana söyledi bende sorayım dedim. Bentonit mideyi rahatlattığını içeriyi boşalttığını söylüyor. Bentonit tadı nasıl diye baktığımda tadı falan yokmuş.
1 6
1
Bu nedir? Bentonit
E

edias

Üye
bentonit kil kullananlar ürünün ne kadar etkili olduğunu en iyi yorumları ile ifade edebilecek kişiler olduğunu düşünüyorum. Çalışma arkadaşım biraz önce bana bütün hastalıkların hemen hemen hepsinin mideden başladığını söyledi bende evet yediğimiz içtiklerimiz bunlara sebeb olduğunu ifade ettim. Yemekleri belirli bir yaştan sonra midemiz hazmedemiyor öğütmüyor yani metabolizmamız çalışmıyor malesef. Bentonit mide bağırsak çalıştırdığını, bentonit kullanıcı yorumları okuduğunda bentonit bağırsak temizlediğini bana söyledi bende sorayım dedim. Bentonit mideyi rahatlattığını içeriyi boşalttığını söylüyor. Bentonit tadı nasıl diye baktığımda tadı falan yokmuş.

D

Düzgün

Üye
Bu nedir? Bentonit

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt