Benim tedavi listem ve sac ekimi icin oneriler

• Konuyu başlatan eric satie
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 475
  • Cevap 9

Benim tedavi listem ve sac ekimi icin oneriler

1
sac masajı detumesence therapy bedava dermaroller 1.5 mm 20 tl dermaroller 1 mm 20 tl nane yağı cam terebentın yağı tatlı badem yagı karısımı 100 kusur ama 1.5 sene rahat gider sulandırılırsa konazol şampuan (antiandrojen) 23 tl decavit multivitamin (tamamiyle fiyat performans multivitamin) 25 tl arada bir İngiliz karbonatlı su uyguluyorum sac yağını tamamıye kesiyor. 9 tl sulandirilirsa baya uzun gider Dökülmeyi tamamıyla durdurdum fakat vertex ve on kısım cok acık duruyor bundan dolayı sac ekimine karar verdim arkadaşlar minoxil çok pahalı ve sac döngüsü insana hayatı zehir ediyor isterseniz 1.5 senelik bu tedavının before afterını paylaşılırım. Sac ekimi içinde önerileriniz varsa dinlemeye hazırım 1 ay sonra bir klinik ayarladım ektircem. Finasterid yan etkisi çök olduğundan tercih etmedim. Baslık kısa ama bunların hepsini bir araya koyabilen az olur bence en kullanışlı tedaviler bunlar
9 6
1
[QUOTE="Chem06, post: 4108, member: 291"] Saçları yıkayıp kuruttuktan sonra mı bu karışımla yıkayacağım. Yoksa saçları şampuanla yıkadık duruladık en son bu karışımla üzerinden mı geçilecek? [/QUOTE] sacları yıkamak istemiyorsan en yağlı bölüme uygulayıp sil orayı kurutuyor direkt fazla yapma ama
E

eric satie

Üye
sac masajı detumesence therapy bedava
dermaroller 1.5 mm 20 tl
dermaroller 1 mm 20 tl
nane yağı cam terebentın yağı tatlı badem yagı karısımı 100 kusur ama 1.5 sene rahat gider sulandırılırsa
konazol şampuan (antiandrojen) 23 tl
decavit multivitamin (tamamiyle fiyat performans multivitamin) 25 tl
arada bir İngiliz karbonatlı su uyguluyorum sac yağını tamamıye kesiyor. 9 tl sulandirilirsa baya uzun gider
Dökülmeyi tamamıyla durdurdum fakat vertex ve on kısım cok acık duruyor bundan dolayı sac ekimine karar verdim arkadaşlar
minoxil çok pahalı ve sac döngüsü insana hayatı zehir ediyor isterseniz 1.5 senelik bu tedavının before afterını paylaşılırım.
Sac ekimi içinde önerileriniz varsa dinlemeye hazırım 1 ay sonra bir klinik ayarladım ektircem.
Finasterid yan etkisi çök olduğundan tercih etmedim.
Baslık kısa ama bunların hepsini bir araya koyabilen az olur bence en kullanışlı tedaviler bunlar

E

eric satie

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek tek arastirmalarini vs merak edenler icin atabilirim bir ara

L

lastmorn

Üye
Yaşınız kaç resim eklerseniz daha iyi yorum yapabiliriz

C

Chem06

Üye
sac masajı detumesence therapy bedava
dermaroller 1.5 mm 20 tl
dermaroller 1 mm 20 tl
nane yağı cam terebentın yağı tatlı badem yagı karısımı 100 kusur ama 1.5 sene rahat gider sulandırılırsa
konazol şampuan (antiandrojen) 23 tl
decavit multivitamin (tamamiyle fiyat performans multivitamin) 25 tl
arada bir İngiliz karbonatlı su uyguluyorum sac yağını tamamıye kesiyor. 9 tl sulandirilirsa baya uzun gider
Dökülmeyi tamamıyla durdurdum fakat vertex ve on kısım cok acık duruyor bundan dolayı sac ekimine karar verdim arkadaşlar
minoxil çok pahalı ve sac döngüsü insana hayatı zehir ediyor isterseniz 1.5 senelik bu tedavının before afterını paylaşılırım.
Sac ekimi içinde önerileriniz varsa dinlemeye hazırım 1 ay sonra bir klinik ayarladım ektircem.
Finasterid yan etkisi çök olduğundan tercih etmedim.
Baslık kısa ama bunların hepsini bir araya koyabilen az olur bence en kullanışlı tedaviler bunlar
Merhaba bu İngiliz karbonatlı su nedir? Nasıl bir karışım hazırlayıp saça uyguluyorsunuz? Saçlarım çok yaglaniyor kullanmak isterim.

E

eric satie

Üye
Merhaba bu İngiliz karbonatlı su nedir? Nasıl bir karışım hazırlayıp saça uyguluyorsunuz? Saçlarım çok yaglaniyor kullanmak isterim.
ingiliz karbonu 1 cay kasık sonra suyun mıktarını kendı sacının yagına gore ayarlaman lazım fazlası cok kurutur

E

eric satie

Üye
L

lastmorn

Üye
E

eric satie

Üye
Anti androjen losyonlar kullanmayı düşünebilirsin yan etkileri minimal düzeyde saç ekimine sonra karar ver
ketoral kullanıyorum 2 aydır işlemiyor testesteronumada mümkün oldugunca dokunmak istemiyorum :D ama estradiola bakacağım

E

eric satie

Üye
Saçları yıkayıp kuruttuktan sonra mı bu karışımla yıkayacağım. Yoksa saçları şampuanla yıkadık duruladık en son bu karışımla üzerinden mı geçilecek?
sacları yıkamak istemiyorsan en yağlı bölüme uygulayıp sil orayı kurutuyor direkt fazla yapma ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt