Bengay krem kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Panelist
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 224
  • Cevap 2

Bengay krem kullananlar var mı?

1
Bengay krem kullananlar yardımcı olursanız sevinirim ben bu kremi saç dökülmesi için kullanmaya başlayacak kafa derisindeki oluşan kalsifikasyon, fibroz oluşmasının önüne geçmek için faydalı olacağını düşünüyorum. İçerik etken maddesi %15 metil salisilat bulunur. [HEADING=1]Bengay krem ne için kullanılır?[/HEADING] Bengay, vücut ağrılarını hafifletmek ve kas gerginliğini azaltmak için kullanılan bir topikal (deriye uygulanan) ağrı kesici kremdir. İçeriğinde metil salisilat, mentol, kamfor ve lidokain gibi aktif bileşenler bulunur. Bengay'in temel kullanım amacı, kas ve eklem ağrılarına neden olan durumlarla başa çıkmaktır. Özellikle kas gerginliği, kas ağrıları, burkulmalar, gerilme sonrası ağrılar, artrit ve bel ağrısı gibi sorunlarda rahatlama sağlayabilir. Krem, cilt üzerine uygulandığında, içerdiği bileşenlerin etkisiyle bölgedeki kan akışını artırabilir, lokal bir ısınma ve soğutma hissi yaratabilir ve ağrıyı hafifletebilir. Ancak, herhangi bir ağrı kesici veya ilaç kullanmadan önce, sağlık durumunuz hakkında bir sağlık uzmanıyla konuşmanız önemlidir. Ayrıca, kullanmadan önce talimatları dikkatlice okuyun ve gerektiğinde ürünü nasıl kullanmanız gerektiğine ilişkin talimatları takip edin.
2 6
1
Kremi şakaklara ve tepelere sürüyorum kafa derisini acaip yakıyor 2 hafta oldu kullanalı şuan için herhangi bir ciddi yan etkisi yok deriyi biraz kızartıyor tüylenmelerde hareketlilik olursa devam ederim.
P

Panelist

Üye
Bengay krem kullananlar yardımcı olursanız sevinirim ben bu kremi saç dökülmesi için kullanmaya başlayacak kafa derisindeki oluşan kalsifikasyon, fibroz oluşmasının önüne geçmek için faydalı olacağını düşünüyorum. İçerik etken maddesi %15 metil salisilat bulunur.

Bengay krem ne için kullanılır?​

Bengay, vücut ağrılarını hafifletmek ve kas gerginliğini azaltmak için kullanılan bir topikal (deriye uygulanan) ağrı kesici kremdir. İçeriğinde metil salisilat, mentol, kamfor ve lidokain gibi aktif bileşenler bulunur.

Bengay'in temel kullanım amacı, kas ve eklem ağrılarına neden olan durumlarla başa çıkmaktır. Özellikle kas gerginliği, kas ağrıları, burkulmalar, gerilme sonrası ağrılar, artrit ve bel ağrısı gibi sorunlarda rahatlama sağlayabilir. Krem, cilt üzerine uygulandığında, içerdiği bileşenlerin etkisiyle bölgedeki kan akışını artırabilir, lokal bir ısınma ve soğutma hissi yaratabilir ve ağrıyı hafifletebilir.

Ancak, herhangi bir ağrı kesici veya ilaç kullanmadan önce, sağlık durumunuz hakkında bir sağlık uzmanıyla konuşmanız önemlidir. Ayrıca, kullanmadan önce talimatları dikkatlice okuyun ve gerektiğinde ürünü nasıl kullanmanız gerektiğine ilişkin talimatları takip edin.

R

Realty

Üye
Kremin etken maddesi metil salisilat salisilik asit türevi ağrı kesici bir bileşen. Saç dökülmesine faydası olur mu bilemem ama kullanıp denemek lazım.

K

kelbody

Üye
Kremi şakaklara ve tepelere sürüyorum kafa derisini acaip yakıyor 2 hafta oldu kullanalı şuan için herhangi bir ciddi yan etkisi yok deriyi biraz kızartıyor tüylenmelerde hareketlilik olursa devam ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt