Benexol reçetesiz satın alınabilir mi?

• Konuyu başlatan pechon
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 92
  • Cevap 4

Benexol reçetesiz satın alınabilir mi?

1
Merhaba Arkadaşlar, b12 vitamini eksiliği nedeniyle Benexol almayı düşünüyorum, benexol reçetesiz satın alınabiliyor mu? Benexol kullanımı yapan var mı aramızda arkadaşlar varsa bize bu konuda yol gösterici olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum sizlere bol saçlı günler dilerim.
4 6
1
Alabilirsin apikobal de alabilirsin. Ayrıca içinde b12 var. B12 eksikliği için kullanılan ilaçta b12 neden olmasın.
P

pechon

Üye
Merhaba Arkadaşlar, b12 vitamini eksiliği nedeniyle Benexol almayı düşünüyorum, benexol reçetesiz satın alınabiliyor mu? Benexol kullanımı yapan var mı aramızda arkadaşlar varsa bize bu konuda yol gösterici olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum sizlere bol saçlı günler dilerim.

Y

Yeliz

Üye
Benexol ilacı genelde unutkanlık yorulma gibi durumlarda mı veriliyor? B12 olmadığını okudum B6 ve B1 vitaminlerinide içinde bulunduruyormuş.

T

Talha

Üye
Hiç kafa karışıklığına gerek yok gidip rahatlıkla alabileceğinizi söyleyebilirim

L

Lahmacun

Üye
Kötü rüya olumsuz bir durum görürsen bizede bilgi ver kullanırsan.

N

Nix123

Üye
Alabilirsin apikobal de alabilirsin. Ayrıca içinde b12 var. B12 eksikliği için kullanılan ilaçta b12 neden olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
101
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt