Bende saç dökülmesi var mı?

• Konuyu başlatan Loez
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 504
  • Cevap 3

Bende saç dökülmesi var mı?

1
Merhaba arkadaşlar yaşım 24 uzun süredir saçlarıma kafayı takmış durumdayım tam anlayamadım bende saç dökülmesi var mı? Dökülmeler çok belirgin değil fazla saç teli döküldüğünü görmüyorum ama şakaklar fazla açılmış gibi geldi. Tıraş olduğum berberlere sordum 2 tanesi herkeste öyle oluyor sende dökülme yok dedi. 1 tanesi askerden sonra şakakların daha da açılır dökülür dedi. Babamda genetik dökülme var ben 1.5 yıldır Fiyto şampuan kullanıyorum sizce bende saç dökülmesi var mı? varsa ne aşamada? Önlemek için ne yapmalıyım? [ATTACH type="full"]1187[/ATTACH]
3 6
1
Genetik bir problem gibi gözüküyor. Saçlarınızı sürekli kontrol altında tutun.
L

Loez

Üye
Merhaba arkadaşlar yaşım 24 uzun süredir saçlarıma kafayı takmış durumdayım tam anlayamadım bende saç dökülmesi var mı? Dökülmeler çok belirgin değil fazla saç teli döküldüğünü görmüyorum ama şakaklar fazla açılmış gibi geldi. Tıraş olduğum berberlere sordum 2 tanesi herkeste öyle oluyor sende dökülme yok dedi. 1 tanesi askerden sonra şakakların daha da açılır dökülür dedi. Babamda genetik dökülme var ben 1.5 yıldır Fiyto şampuan kullanıyorum sizce bende saç dökülmesi var mı? varsa ne aşamada? Önlemek için ne yapmalıyım?
IMG_20220110.jpg

K

kelboy

Üye
saçınızda androjenik dökülme sağ sol şakaklarda açılma ve saç ön çizginizde gerileme söz konusu bunu dudurmak için tedaviye başlamanız gerekir

A

Arda

Üye
Bence yok, ama ilerleyen yıllarda olabilir diye düşünüyorum.

L

lugano

Üye
Genetik bir problem gibi gözüküyor. Saçlarınızı sürekli kontrol altında tutun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt