Beklazon krem ne işe yarar etkisi?

• Konuyu başlatan Kate
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 48
  • Cevap 3

Beklazon krem ne işe yarar etkisi?

1
Merhaba arkadaşlar yaş 18 yüzümde kırmızı kırmızı para büyüklüğünde kellenmeler, pullanmalar oluyor ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum hatta çok acı veriyor. Arkadaşlarım bazıları daha önce kullanmış sanırım yara tedavilerinde kullanılan beklazon pembe kremi öneriyor. Danışma yaptığım bir eczacı arkadaşımızda aynısını dedi bende forumda sormak istedim acaba daha önce pembe krem kullanan oldu mu. Aynı modelin2 farklı ürünü olduğunu bir tanesi losyon gibi sıvı bir taneside krem şeffaf halde olanı varmış. Beklazon pembe olanı alıp kullanmamı tavsiye ettiler bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
3 6
1
Krem sürmeye gerek yok bence kabuk bağlaması daha iyi olur
K

Kate

Üye
Merhaba arkadaşlar yaş 18 yüzümde kırmızı kırmızı para büyüklüğünde kellenmeler, pullanmalar oluyor ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum hatta çok acı veriyor. Arkadaşlarım bazıları daha önce kullanmış sanırım yara tedavilerinde kullanılan beklazon pembe kremi öneriyor. Danışma yaptığım bir eczacı arkadaşımızda aynısını dedi bende forumda sormak istedim acaba daha önce pembe krem kullanan oldu mu. Aynı modelin2 farklı ürünü olduğunu bir tanesi losyon gibi sıvı bir taneside krem şeffaf halde olanı varmış. Beklazon pembe olanı alıp kullanmamı tavsiye ettiler bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

U

uray

Üye
Belladonna krem cilt üzerinde bulunan yaralar için kullanılır. Kısa sürede geçmesini iyileşmesini sağlar çok etkili.

Alperen

Alperen

Üye
Arkadaşlar bu benim yeğenim beklazon krem etkili olur mu?
1000163588.jpg

M

Mithat

Üye
Krem sürmeye gerek yok bence kabuk bağlaması daha iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
106
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt