A
Adrian
Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir saç ekimi için araştırma yapıyorum ve Batman'da bulunan Büşra Can Kliniği hakkında bilgi almak istiyorum. Özellikle 5500 greft saç ekimi yaptırmayı planlıyorum. Açıklığım fazla olduğu için böyle söylediler. Donör bölgem yeterli. Bu konuda deneyimi olan veya Büşra Can'da saç ekimi yaptırmış kişilerden tavsiye ve geri bildirim bekliyorum.
Sormak istediğim birkaç soru var:
Büşra Can'da hangi teknikler kullanılıyor? FUE, DHI veya başka bir yöntem mi tercih ediliyor? Saç ekimi işlemini direkt doktor mu yapıyor, yoksa asistanlar mı ilgileniyor? Doktorun tecrübesi ve yaklaşımı nasıldır?
Saç ekimi paketine PRP tedavisi dahil mi, yoksa ekstra bir ücret mi talep ediliyor?
Büşra Can'da saç ekimi yaptıranlar sonuçlardan memnun mu? Doğallık, yoğunluk ve ekim hattı gibi konularda geri dönüşler nasıl?
5500 greft için fiyat ne kadar ve ödeme seçenekleri nasıl? Fiyat performans açısından değer mi?
Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Sormak istediğim birkaç soru var:
Büşra Can'da hangi teknikler kullanılıyor? FUE, DHI veya başka bir yöntem mi tercih ediliyor? Saç ekimi işlemini direkt doktor mu yapıyor, yoksa asistanlar mı ilgileniyor? Doktorun tecrübesi ve yaklaşımı nasıldır?
Saç ekimi paketine PRP tedavisi dahil mi, yoksa ekstra bir ücret mi talep ediliyor?
Büşra Can'da saç ekimi yaptıranlar sonuçlardan memnun mu? Doğallık, yoğunluk ve ekim hattı gibi konularda geri dönüşler nasıl?
5500 greft için fiyat ne kadar ve ödeme seçenekleri nasıl? Fiyat performans açısından değer mi?
Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.