Baston şeklinde şok dökülmesi

• Konuyu başlatan Raymo
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 2

1
Arkadaşlar saç ekimi yaptıralı 50. gün oldu şu an şok dökülme evresini yaşıyorum, benim saç kökleri resimde göründüğü gibi baston şeklinde uçları kıvrık olarak olarak şok dökülme oluyor bu tip dökülmesi normal midir? Nenim merak ettiğim, ekilen saçlar dökülürken bunların %90'ının tomruk şeklinde geliyor. Bazı sitelerde greftlerin tutmayanları bu şekil döküldüğünü okudum acaba Estemylifeye ekim yaptırıp da bu tip dökülme yaşayan var mıdır yoksa herkeste böyle mi oluyor, süreç normal mi acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. [ATTACH type="full" alt="Baston şeklinde şok dökülmesi"]1752[/ATTACH]
2 6
1
Baston yada L şeklinde dökülenler kanala oturtulurken kırılmış saçlar I şeklinde olanlar kanala düzgünce oturanlar bence ikiside çıkıyor ama L şeklinde olanlar biraz zarar görmüş ihtimali var
R

Raymo

Üye
Arkadaşlar saç ekimi yaptıralı 50. gün oldu şu an şok dökülme evresini yaşıyorum, benim saç kökleri resimde göründüğü gibi baston şeklinde uçları kıvrık olarak olarak şok dökülme oluyor bu tip dökülmesi normal midir? Nenim merak ettiğim, ekilen saçlar dökülürken bunların %90'ının tomruk şeklinde geliyor.

Bazı sitelerde greftlerin tutmayanları bu şekil döküldüğünü okudum acaba Estemylifeye ekim yaptırıp da bu tip dökülme yaşayan var mıdır yoksa herkeste böyle mi oluyor, süreç normal mi acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ö

örken

Üye
Bu şekilde dökülmesi normal, onlar kök değil, grefleri ekerken bastırmaktan kaynaklanıyor.

A

Alahan

Üye
Baston yada L şeklinde dökülenler kanala oturtulurken kırılmış saçlar I şeklinde olanlar kanala düzgünce oturanlar bence ikiside çıkıyor ama L şeklinde olanlar biraz zarar görmüş ihtimali var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt